Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Άγριο ξημέρωμα στα Γλυκά Νερά: Οι ληστές βασάνισαν την 20χρονη κοπέλα και κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας (φωτο & βίντεο)


Η 20χρονη δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της - Δίπλα της βρισκόταν το 11 μηνών κοριτσάκι της - Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος - Οι δράστες ήταν 4 και μιλούσαν σπαστά ελληνικά

Η ιστορία σοκάρει και προκαλεί... Άγριο ξημέρωμα, κουκουλοφόροι ληστές εισβάλλουν σε μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά, αφού πρώτα στραγγαλίζουν και κρεμάνε τον σκύλο της οικογένειας, σπάνε το παράθυρο του ισογείου και γλιστράνε μέσα. Με σταθερά βήματα και αποφασισμένοι να αρπάξουν με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε φρικτό τίμημα, ό,τι πολύτιμο υπάρχει μέσα στο σπίτι, κατευθύνονται προς το υπνοδωμάτιο. Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν περασμένες 5.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο. Οι τρεις κουκουλοφόροι ορμάνε πάνω του και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει τον δένουν και τον ακινητοποιούν. Η 20χρονη Βρετανίδα σύζυγος του, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά Καρολάιν, βρίσκεται στη σοφίτα της διώροφης κατοικίας της οδού Παναγούλη με το μόλις 11μηνών κοριτσάκι τους. Το τρίο των κουκουλοφόρων -πληροφορίες λένε ότι ο 4ος συνεργός τους ήταν έξω και φύλαγε τσίλιες- ανεβαίνουν τις σκάλες, αρπάζουν τη νεαρή μητέρα και τη βασανίζουν να τους πει πού κρύβει τον θησαυρό. Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως οι δράστες γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και χτύπησαν στοχευμένα.

Τα λεπτά που ακολουθούν είναι φρικτά και μαρτυρικά. Οι ληστές βασανίζουν την 20χρονη, τη δένουν και τελικά της παίρνουν τη ζωή στραγγαλίζοντας τη. Ένα ειδεχθές έγκλημα με θύμα μια νεαρή μητέρα με φόντο μερικές χιλιάδες ευρώ -πληροφορίες λένε ότι το κουαρτέτο των ληστών-δολοφόνων πήρε 15.000 και κοσμήματα- που θα αποκαλυφθεί μια ώρα αργότερα θα παγώσει το πανελλήνιο...


Δείτε το ζευγάρι: 


caroline__5_
caroline__4_
caroline
Babis_and_Karolyn_09_2
Τι είπε ο πιλότος

Λίγα λεπτά μετά τις 6 ο πιλότος καταφέρνει να λυθεί και ανεβαίνει στην σοφίτα. Η εικόνα είναι αποκρουστική... Η γυναίκα της ζωής του νεκρή πεσμένη μπρούμυτα και δίπλα στη νεκρή μάνα το βρέφος να κλαίει με λυγμούς. Σε κατάσταση σοκ, καλεί με το κινητό του τηλέφωνο την Άμεση Δράση «Ελάτε στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Ληστές σκότωσαν τη γυναίκα μου» λέει με ξεψυχισμένη φωνή. Στο σημείο φθάνει και το ΕΚΑΒ ενώ το μωράκι μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων. 

Στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος περιέγραψε με λεπτομέρειες όλο το σκηνικό του τρόμου. Είπε ότι «Ήταν λίγο μετά τις 5. Είδα τρία άτομα με κουκούλες. Ο ένας ήταν ψηλός. Φώναζαν και απειλούσαν με σπαστά ελληνικά. Με έδεσαν σε μια καρέκλα και στη συνέχεια πήγαν πάνω στη γυναίκα μου» περιέγραψε ο πιλότος. Οι ληστές με 15.000 ευρώ και τα κοσμήματα, εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος.

Οι έρευνες

Στο σημείο φθάνει αμέσως κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών και αστυνομικοί της Σήμανσης. Οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα στο σημείο και εκτιμάται ότι άφησαν πίσω τους αποτυπώματα ή DNA. Παράλληλα, λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες για να διαπιστώσουν αν άκουσαν ή είδαν κάτι τόσο το συγκεκριμένο βράδυ όσο και προηγούμενα ενώ σαρώνουν και κάμερες της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δολοφόνων-ληστών. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αναλυτών λένε ότι οι δράστες ήταν έμπειροι και πιθανότατα σεσημασμένοι. Πιθανότατα γνώριζαν για τα χρήματα και πήγαν στοχευμένα να χτυπήσουν την κατοικία του νεαρού ζευγαριού. Έτσι ψάχνουν και στον κύκλο του ζευγαριού για να δουν αν και ποιος άθελα του έδωσε πληροφορίες στους ληστές. Ίσως πρόκειται, λένε, για μέλη παλαιάς άγριας συμμορίας εισβολέων που αποφυλακίστηκαν και ξαναρίχτηκαν στην ενεργό δράση.
glyka-nera__1_
glyka-nera__2_
glyka-nera__3_
glyka-nera__4_

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα 

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom