Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2 - 2 σ' ένα αδιάφορο ματς στο Ηράκλειο (βίντεο)


Τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League απόψε και στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό σ' ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού τα πάντα είχαν κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική.

Ως γνωστόν η ομάδα του Ηρακλείου έσωσε την παρτίδα με τη νίκη της στη Λαμία και οι Αγρινιώτες θα παίξουν στα μπαράζ την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, ενώ υποβιβάστηκε η Λάρισα.

Μετά από ένα κουραστικό μέχρι βαρεμάρας παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο έκαναν αγγαρεία (ευτυχώς μπήκαν 4 γκολ) ήρθαν ισόπαλοι με 2 - 2.

Στο 17' γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Κοροβέσης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Σαρδινέρο πριν σκάσει καν η μπάλα νίκησε εύκολα τον Κνετ από δύσκολη γωνία και 1 - 0. (δείτε το εδώ)
Ο σκόρερ πανηγυρίζει

Τίποτα το ιδιαίτερο στο υπόλοιπο διάστημα....

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον ΟΦΗ να προηγείται 1 - 0.

Με δύο αλλαγές από πλευράς ΟΦΗ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στον ίδιο χαλαρό ρυθμό του πρώτου... με τους παίκτες των δύο ομάδων να ανεβοκατεβαίνουν τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα.... αλλά να πετυχαίνουν τρία εύκολα γκολ!!!

Στο 54' μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει δύο τα τέρματά του, όμως ο Μεγιάδο δεν μπόρεσε να νικήσει από θέση τετ α τετ τον Κνετ.

Ο Δέλλας στο 61' προχώρησε σε δύο αλλαγές εκ των οποίων η μία έφερε την ισοφάριση!

Στο 70' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Ντίας σημάδευσε με μακρινή μπαλιά τον Βέργο μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ κι αυτός ανενόχλητος με.... τακουνάκι έγραψε το 1 - 1.(δείτε το εδώ)

Στο 79' ο ΟΦΗ πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ: Ο Στάρτζεον από τα όρια της περιοχής σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Κνετ και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 2 - 1.(δείτε το εδώ)

Στο 81'  δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Ταχάρ από κόντρες στην περιοχή πήρε την μπάλα και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα και 2 - 2. (δείτε το εδώ)

Τέλος παιχνιδιού,2 - 2 το σκορ,διακοπές για τον ΟΦΗ, αγωνία για τον Παναιτωλικό που περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στα μπαράζ....

Πάντως αν η σημερινή εμφάνιση του Παναιτωλικού ήταν πρόβα τζενεράλε για τα μπαράζ τότε κλάφτα Χαράλαμπε, καθώς η ομάδα και σ' ένα παιχνίδι σαν το σημερινό δέχτηκε πολύ εύκολα δύο γκολ!!!


*Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Μίλτου Ανδρεανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (14/05) σε ηλικία 62 ετών.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Διαμαντής(46' Σελίμοβιτς), Βούρος(75' Ουές), Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα(65' Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο(63' Στάρτζεον), Μεγιάδο, Γιάννου(46' Καστάιγκνος).

Παναιτωλικός: Κνετ, Μαλής, Εντινγκά, Καρασαλίδης, Ντουάρτε, Ντίαζ, Αρζούρα(61' Βέργος), Ταχάρ, Ντάλσιο, Μπαρμπόσα(88' Καρέλης), Ματσόλα(61' Μεντόσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom