Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: Γέμισε η κλινική κορωνοϊού - Αναπτύχθηκαν 18 επιπλέον κλίνες στο 2ο όροφο

Κλείνει το Παπαστράτειο Γυμνάσιο για 14 ημέρες λόγω κορωνοϊού

Δεν προλαβαίνουν να ολοκληρώσουν τη μία διακομιδή ασθενούς με κορωνοϊό και ξεκινούν για την επόμενη τα πληρώματα του ΕΚΑΒ το τελευταίο διήμερο στο Αγρίνιο.

Αποτέλεσμα των δυσμενών εξελίξεων από το απόγευμα σήμερα, Κυριακή 16 Μαϊού, στο Νοσοκομείο Αγρινίου η κλινική κορωνοϊού να «φιλοξενεί» 45 άτομα και αυτό συνεπάγεται την πληρότητα της. Πριν μια εβδομάδα οι νοσηλευόμενοι ήταν 25.

Την ώρα που στην υπόλοιπη χώρα οι εισαγωγές ασθενών μειώνονται σε καθημερινή βάση, η Αιτωλοακαρνανία πηγαίνει αντίθετα στο… ρεύμα και τα δύο Νοσοκομεία της γέμισαν.

Χαρακτηριστικό χθες πως έγιναν δυο διακομιδές από το Μεσολόγγι στα Γιάννενα ασθενών που δεν ήταν σε σοβαρή κατάσταση.

Οι σημερινές εξελίξεις έχουν σημάνει συναγερμό στις τοπικές υγειονομικές αρχές και εξετάζονται διάφορα σενάρια ώστε το Νοσοκομείο να δύναται να δεχθεί και άλλους ασθενείς και να μην απαιτείται η διακομιδή όλων σε άλλους νομούς.

Εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο χρήσης και τμήματος της παθολογικής κλινικής ενώ στην πρόσφατη σύσκεψη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ είχε προαναγγείλει την ανάπτυξη όλου του 3ου ορόφου ως κλινική COVID θετικών. Παράλληλα γίνονται επαφές με διοικήσεις νοσοκομείων άλλων νομών για την υποδοχή άμεσα περιστατικών.
https://www.agrinionews.gr/

Σε χρόνο ρεκόρ 18 επιπλέον κλίνες για ασθενείς Covid-19

Καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, αναπτύχθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα 18 επιπλέον κλίνες πλήρως εξοπλισμένες στο 2ο όροφο του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη ο 3ος όροφος του νοσοκομείου λειτουργεί αποκλειστικά για ασθενείς Covid-19.
https://sinidisi.gr/

Κλείνει το Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου λόγω κορωνοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Σ”, το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου πριν λίγη ώρα ενημέρωσε μέσω email γονείς και κηδεμόνες ότι αναστέλλει τη λειτουργία του από αύριο Δευτέρα και για δύο εβδομάδες, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση.

Τουλάχιστον τρία είναι τα επιβεβαιωμένα με μοριακό έλεγχο κρούσματα, χωρίς να είναι γνωστό αν πρόκειται για τα μοναδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom