Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΝΤΡΟΠΗ! Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 - 3... Μόνη παρηγοριά τα μπαράζ! (φωτο & βίντεο)


Προτελευταία αγωνιστική των Play out της Super League σήμερα και ο Παναιτωλικός που καίγονταν για βαθμούς υποδέχτηκε χαλαρά τον όχι και τόσο αδιάφορο Ατρόμητο στο Αγρίνιο.

Μετά από ένα ματς που δεν έμοιαζε ζωής η θανάτου, ο Παναιτωλικός "πέτυχε" να χάσει και αυτό το παιχνίδι από τον Ατρόμητο με 1 - 3....

Μόνη παρηγοριά για τους φίλους του Παναιτωλικού κι όχι για τους παίκτες, που δεν φάνηκε να τους νοιάζει ιδιαίτερα, τα μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της Super League 2, αφού ακόμα και σε ισοβαθμία με την Λάρισα υποβιβάζονται οι Θεσσαλοί (οι οποίοι ηττήθηκαν 3 - 1 στο Βόλο), ενώ ο ΟΦΗ νίκησε 2 - 0 στη Λαμία και σώθηκε.

Πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2 -0 από το 20'!

Στο 11' στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή του στα αντίπαλα καρέ ο Ατρόμητος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα: Ο Ενσικουλού τροφοδότησε τον Ραμπέγιο, με τον Χιλιανό να αποφεύγει με δύο ωραίες ντρίμπλες τον Μανθάτη και με όμορφο δεξί σουτ εντός περιοχής να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κνετ γράφοντας το 0 - 1.(δείτε το εδώ)

Στο 20' δεύτερη τελική και ισάριθμος αριθμός τερμάτων για τον Ατρόμητο: Στην αντεπίθεση ο Ενσικουλού που εκμεταλλεύτηκε μπέρδεμα των παικτών του Παναιτωλικού στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έφυγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία, για να νικήσει με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή τον Κνετ για το 0 - 2.(δείτε το εδώ)

Ο Παναιτωλικός εντελώς ακίνδυνος πελαγοδρομούσε γύρω από την περιοχή του Ατρομήτου και ο Δέλλας στο 40' έβαλε και δεύτερο σέντερ φορ,τον Ματσόλα...

Λήξη του ημιχρόνου με τον Ατρόμητο να προηγείται 0 - 2!!!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού πολύ βαριά, ενώ οι του Ατρομήτου με το υπέρ τους σκορ ήλεγχαν το παιχνίδι....

Ο Παναιτωλικός είχε τη διάθεση να παλέψει το ματς και να μην το αφήσει στην τύχη του παρά το μεγάλο ντεσαβαντάζ που είχε από το πρώτο ημίχρονο, αλλά.... δεν μπορούσε!!!

Στο 54' είχε την πρώτη του καλή στιγμή, με την απευθείας εκτέλεση του Βέργου να υποχρεώνει τον Θεοδωράκη να αποκρούσει με τις γροθιές σε κόρνερ.

Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς αποτέλεσμα και στο 63' ο Δέλλας προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές φορτώνοντας την επίθεση μπας και σώσει την κατάσταση....

Και πάλι όμως ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, με τον Ατρόμητο να ελέγχει το ματς και να εξασφαλίζει τη δικιά του παραμονή του στην κατηγορία και να στέλνει τους Αγρινιώτες στα μπαράζ.

Στο 88' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Γιακουμάκη από τον Μεδίνα και ο Μανούσος το μετέτρεψε σε γκολ για να γράψει το 0 - 3!!!(δείτε το εδώ)

Στο 91' το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό με πέναλτι του Ματσόλα,που κέρδισε ο Καρέλης από τον Θεοδωράκη και 1 - 3....(δείτε το εδώ)

ΝΤΡΟΠΗ.... Μόνη παρηγοριά λοιπόν τα μπαράζ για τον Παναιτωλικό,αφού δεν μπόρεσε ούτε και σήμερα να κερδίσει.... Κρίμα!!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Μανθάτης(82' Mεντίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης(63' Kαρέλης), Ντάλσιο, Εντινγκά, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα(40' Ματσόλα), Ντουάρτε(63' Γιάκολις), Βέργος(63' Ταχάρ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης(94' Σάλτας), Γκάλο(68' Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Ούμπιδες(65' Νάτσος), Σάλομον, Μανούσος, Ραμπέγιο (94' Οικονομίδης), Ενσικουλού(65' Νταβιώτης), Γιακουμάκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom