Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Οι υβριστές της χώρας αποθεώνουν τον Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό Covid

Αντιδράσεις για την πρωτοβουλία του πρωθυπουργου - Φασιστικής έμπνευσης ο διαχωρισμός πολιτών

Ο ένας μετά τον άλλον οι υβριστές της χώρας μας αποθεώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την επικίνδυνη πρότασή του για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που «Θα διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία των ατόμων» στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αν αναλογιστεί κανείς τη συστράτευση του ανθέλληνα Μάνφρεντ Βέμπερ με τον Ελληνα πρωθυπουργό αλλά και τους διθυράμβους της «κατακίτρινης» «Bild» -που τον δύσκολο καιρό των Μνημονίων, και όχι μόνο, δεν περνούσε μέρα που να μη βρίσει τους Ελληνες με τα δημοσιεύματά της-, εύκολα θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως κάτι κάνει πολύ λάθος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εν αρχή ήταν η «Bild», η εφημερίδα που έχει αποκαλέσει κατά καιρούς τους Ελληνες τεμπέληδες, αργόσχολους, άεργους, χαραμοφάηδες. Την ώρα που η χώρα μας «μάτωνε» υπό το βάρος των δυσβάσταχτων μέτρων λιτότητας των Μνημονίων, η «Bild» έκανε λόγο για τους καλοπερασάκηδες Ελληνες που βολεύονται να τρώνε τα λεφτά των σκληρά εργαζόμενων και υψηλά φορολογούμενων Γερμανών.

Αυτή η ίδια εφημερίδα χθες, με εκτενές δημοσίευμα και αναφορά στο πρωτοσέλιδό της, αποθέωσε το σχέδιο του Μητσοτάκη για ελεύθερα ταξίδια με πιστοποιητικό εμβολιασμού. Το ίδιο σχέδιο που έχει επικριθεί εντόνως από την κοινή γνώμη κι έκανε χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναρτήσουν φωτογραφίες του Ελληνα πρωθυπουργού με σβάστικες, θέλοντας έτσι να καταδείξουν τον ολοκληρωτισμό που διέπει και διαπνέει αυτή την ιδέα. 

Το δημοσίευμα της «Bild» έχει τίτλο «Εντυπωσιακό σχέδιο στην Ε.Ε. Ελευθερία στα ταξίδια με εμβολιασμό. Πρόταση του Ελληνα πρωθυπουργού – Θα γίνει η κάρτα εμβολιασμού το νέο διαβατήριο;» και αναφέρεται στην πρόταση που βρίσκεται στο τραπέζι της Κομισιόν και θέλει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορονοϊό να είναι το «εισιτήριο εισόδου» στην και για την Ευρώπη. Οπως γράφει η εφημερίδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επιστολή του προς την «αγαπητή Ούρσουλα» καταρτίζει και το σχέδιο υλοποίησης της πρότασής του, ενώ εκφράζει και την ελπίδα να προωθηθεί διεθνώς.

Σειρά στη συνέχεια πήρε ο Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κατενθουσιασμένος μπροστά στην προοπτική να «φακελωθούν» περαιτέρω οι Ευρωπαίοι πολίτες και να παραβιαστούν ακόμα περισσότερο τα προσωπικά δεδομένα τους και τα δικαιώματά τους, δήλωσε σε δημοσιογράφους πως στηρίζει απόλυτα την πρόταση του Μητσοτάκη.


δημοκρατία 14/1/21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom