Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Τραγωδία στην Τρίπολη: Δύο νέοι νεκροί κι ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο


Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία, σημειώθηκε στο 15ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης-Πιάνας, στο ύψος της διασταύρωσης Ροεινού, γύρω στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου.

Σε επιχείρηση απεγκλωβισμού προέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 αναφέρει ότι απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ  έγινε απεγκλωβισμός και τρίτου ατόμου, που νοσηλεύεται τραυματισμένο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας.

Το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε κάτω από γεφύρι που υπάρχει στο σημείο του δρόμου, ενώ τα αίτια παραμένουν άγνωστα.

Από την Τρίπολη η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος και επέβαιναν ένας συνομήλικος του οδηγού και ένας 25χρονος, ξέφυγες για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό, βάθους περίπου 10 μέτρων.

Αμέσως, μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το όχημα τον οδηγό και τους δύο επιβαίνοντες.

Στην συνέχεια, οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι οι δύο επιβαίνοντες είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 22χρονος οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται τραυματισμένος.

ΑΠΕ - ΜΠΕ & http://www.drt915.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom