Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Φθιώτιδα: Μεθυσμένος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνικό οδό και σκόρπισε τον πανικό - Σοκαριστικές εικόνες


Έκανε αναστροφή μέσα στην εθνική οδό - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα - Τραυματίστηκε ένας γιατρός που προσπάθησε να αποφύγει το αγροτικό που πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα.

Τα όσα συνέβησαν απόψε στην εθνική οδό, κοντά στα διόδια της Πελασγίας, δεν έχουν προηγούμενο και είναι πραγματικά θαύμα που δεν έγινε μετωπική σύγκρουση, αφού ο μεθυσμένος οδηγός κινούνταν ανάποδα και χωρίς φώτα για αρκετά χιλιόμετρα.

Έκανε αναστροφή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ένας Βούλγαρος πήρε το αγροτικό του αφεντικού του και από Γλύφα κινούνταν προς Λαμία. Προφανώς ήθελε να πάει από τον παράδρομο, ωστόσο μπήκε κανονικά στην εθνική οδό από τον κόμβο της Γλύφας με κατεύθυνση προς Λαμία. 

Όταν πλησίασε στα διόδια της Πελασγίας και είδε τα φώτα από τα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, σταματησε και έσβησε τα φώτα.

Ξαφνικά οι αστυνομικοί βλέπουν τον οδηγό του αγροτικού να κάνει αναστροφή και χωρίς φώτα να φεύγει οδηγώντας ανάποδα στην εθνική οδό.

Παραλίγο μετωπική

Οι οδηγοί που κινούνται κανονικά βλέπουν να έρχεται κατά πάνω τους ένα αγροτικό χωρίς φώτα. Κάποιοι καταφέρνουν να το αποφύγουν. Δυστυχώς όχι όλοι.

Το αγροτικό αρχικά χτυπά ένα Nissan ο οδηγός του οποίου στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε. 

Οι μπάρες "τρύπησαν" τη λευκή BMW

Το επόμενο αυτοκίνητο είναι μια ΅ που οδηγεί ένας 55χρονος στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος βλέπει ξαφνικά το αγροτικό να έρχεται κατά πάνω του.

Ο γιατρός κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το αγροτικό, όμως συγκρούεται με ένα φορτηγό και στη συνέχεια πέφτει με δύναμη πάνω στις μπάρες και τραυματίζεται.

Οι μπάρες διαπέρασαν την BMW και από καθαρή τύχη ο 55χρονος οδηγός ανασύρθηκε ζωντανός μέσα από το λευκό αυτοκίνητο, το οποίο από την πλευρά του οδηγού διαλύθηκε.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έγινε η BMW του άτυχου γιατρού.

Ο Βούλγαρος με το αγροτικό μισοδιαλυμένο, όπως μπορείτε να το δείτε και στις φωτογραφίες, συνεχίζει να οδηγεί ανάποδα και μόλις φτάνει στον κόμβο βγαίνει από την εθνική οδό και κατευθύνεται προς Πελασγία.

Τελικά λίγο πριν φτάσει στο χωριό σταματάει και προσπαθεί να διαφύγει, όμως δεν καταφέρνει να πάει μακριά, αφού οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, που τον ακολουθούν τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βούλγαρος είχε μόνο κάποιες γρατζουνιές και ήταν εμφανώς μεθυσμένος, ενώ εξετάζεται εάν υπήρχε και συνοδηγός στο διαλυμένο αγροτικό, ο οποίος μπορεί να εξαφανίστηκε μέσα στους ελαιώνες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματισμένο στρατιωτικό γιατρό, οδηγό της ΒΜW, ο  οποίος διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο οδηγός που σκόρπισε τον πανικό συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

https://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom