Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Φθιώτιδα: Συνέλαβαν τον δράστη της δολοφονίας στον Παλαμά (βίντεο)


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Πακιστανός που σκότωσε ομοεθνή του στον Παλαμά Δομοκού.Συνελήφθη στην Αθήνα και οι πληροφορίες του tvstar λένε πως ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό.

Δράστης είναι ο 20χρονος που είχε πάει στην καλύβα του θύματος λίγες ημέρες πριν το έγκλημα. 

Ο 20χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα του 38χρονου βοσκού, σε χαράδρα περίπου 500 μέτρα από την καλύβα. 

Οι αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή, πολύ κοντά στον Παλαμά και βρήκαν τη σορό.

Ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα  και χτυπημένη πολλές φορές με σκεπάρνι.

Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν τα σενάρια που ήθελαν τον δράστη να επιτίθεται και να σκοτώνει τον 38χρονο μετά από  σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

palamaseglima01

Ο 38χρονος εργαζόταν σε κτηνοτροφική μονάδα στον Παλαμά Δομοκού τα τελευταία 2 χρόνια. 

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά ζήτησε από το αφεντικό του, τον κύριο Παναγιώτη Παπαλέξη, να φιλοξενήσει στην καλύβα ένα  φίλο του που θα ερχόταν από την Τουρκία.  

 Ο κύριος Παπαλέξης δέχθηκε και όπως είπε στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πήγε στην μονάδα και τους ευχήθηκε.

Εκείνη την ώρα όλα ήταν ήσυχα.

Την επόμενη ημέρα όμως οι δύο Πακιστανοί είχαν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 38χρονος είχε επικοινωνήσει, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλο του που ζει στο εξωτερικό και μέσα από βιντεοκλήση του έλεγε πως θα προχωρήσει σε σεξουαλικές πράξεις με τον νεαρό.

Μάλιστα ήταν μάρτυρας της συμπλοκής.

Ο φίλος από το εξωτερικό επικοινωνησε με άλλον Πακιστανό και εκείνος ενημέρωσε την αστυνομία που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι του νήματος. 

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες, παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31-12-2020), σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας.

Έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, επετεύχθη η ταυτοποίηση του δράστη.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ομοεθνή του θύματος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (14-01-2021), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ήταν σημαντική η συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης φιλοξενούταν από το θύμα, σε καλύβα στην ανωτέρω περιοχή. Όπως προέκυψε, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι και στη συνέχεια μετέφερε τη σωρό του θύματος, που είχε καλύψει με κουβέρτα, με τη χρήση καροτσιού μεταφοράς προϊόντων, εντός πυκνής βλάστησης (πουρνάρια), σε απόσταση (500) περίπου μέτρων από την καλύβα.

Ακολούθως, επιχείρησε να εξαφανίσει αντικείμενα και είδη ένδυσης του θύματος, τα οποία έφεραν κηλίδες αίματος, απορρίπτοντας αυτά σε διαφορετικά σημεία και επιχειρώντας να τα κάψει, ενώ αποχώρησε πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας (01-01-2021) από την περιοχή, με προορισμό την Αθήνα.

Γίνεται μνεία ότι ο συλληφθείς, εντοπίσθηκε πρωινές ώρες της σήμερον στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αλλοδαπών Αττικής, όπου είχε μεταβεί αυτοβούλως, με σκοπό την οικιοθελή αποχώρηση για τη Χώρα καταγωγής του.

Ο δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο όπου εντοπίσθηκε η σωρός του θύματος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα και τα είδη ένδυσης, που είχε επιχειρήσει να εξαφανίσει.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

https://tvstar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom