Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Θεσ/κη: Βρέθηκε ο «νεκρός» δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών (βίντεο)


Όχι μόνο δεν είναι από χρόνια νεκρός, αλλά ζει, βασιλεύει και ανησυχεί μην τσαλακωθεί το προφίλ του, ο Έλληνας δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών της Θεσσαλονίκης.

Οι νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μετά τη διπλή δολοφονία στα Τίρανα. Ο αδελφός των θυμάτων είχε μιλήσει από την πρώτη στιγμή για την εμπλοκή Έλληνα δικηγόρου.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κινητοποιήθηκε άμεσα μετά το μπαράζ αποκαλύψεων για την δράση του 59χρονου που εξέδιδε τις δύο αδερφές τη δεκαετία του ’90, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια πουλούσε τα μωρά τους.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον Έλληνα δικηγόρο που, παρά την ενορχηστρωμένη προσπάθειά του να εμφανιστεί ως «νεκρός», αποδείχθηκε ότι ζει και βασιλεύει.

Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η ποινική μεταχείριση του Έλληνα νομικού αν επιβεβαιωθεί η δράση του στο κύκλωμα, από την στιγμή που οι δυο γυναίκες μάρτυρες έχουν δολοφονηθεί.

«Γνωστοί» στην αστυνομία

Η Χριστίνα, η μεγαλύτερη από τις δυο δολοφονημένες αδελφές, ήταν εκείνη που είχε συλληφθεί πρώτη φορά για πορνεία στη Θεσσαλονίκη το 1993. Λίγα χρόνια αργότερα η μικρότερη αδελφή, Ζανέτα, συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Φως στην περίπλοκη υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του Έλληνα δικηγόρου, αν και πλέον ο χρόνος παραγραφής έχει παρέλθει, καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν πέραν της εικοσαετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom