Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Οικογενειακό δράμα πίσω από το θάνατο ηλικιωμένης στο Βύρωνα - Γιατί κρατείται ο εγγονός της (βίντεο)


Νεκρή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/1) μία ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην οδό Παραδείσου, στον Βύρωνα. Η άτυχη γυναίκα ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον εγγονό της και, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έφερε μώλωπες.

H έρευνα των αρχών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, επικεντρώνεται στον εγγονό της ηλικιωμένης, ο οποίος κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών υπό ιατρική παρακολούθηση. Ο άνδρας έχει βαρύ ψυχιατρικό παρελθόν με εγκλεισμούς σε κλινικές και βγήκε από το ψυχιατρείο πριν από μερικούς μήνες.

Μαζί τους στο σπίτι, στην οδό Παραδείσου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μέχρι πρότινος ζούσε και ο γιος της, ο οποίος όμως δεν άντεξε τους ξυλοδαρμούς και προτίμησε να είναι άστεγος και να μένει σε δομή αστέγων.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο newsit.gr, έχει μελανιές αλλά λόγω των συνεχών ξυλοδαρμών μπορεί να είναι από το πρόσφατο παρελθόν. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας θα δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι γείτονες της ηλικιωμένης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Tlive, είχαν καταγγείλει πολλές φορές τα όσα πέρναγε η άτυχη γυναίκα στο σπίτι της. Τις καταγγελίες επιβεβαίωσε στο Tlive και κοινωνική λειτουργός από τη «Γραμμή Ζωής», η οποία ανέφερε ότι η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στις 12 Δεκεμβρίου αρχικά στο «Γεννηματάς» και μετά στον «Ευαγγελισμό». 

Τον περασμένο Δεκέμβριο η αστυνομία προσπάθησε να μπει στο σπίτι μετά από καταγγελίες, ενώ στο παρελθόν αυτοψία είχαν πραγματοποιήσει και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom