Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Τι λένε οι γονείς των δύο ανηλίκων (βίντεο)


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας επίθεσης που δέχθηκε σταθμάρχης του μετρό από δύο ανήλικα αδέλφια.Για το περιστατικό μίλησαν για πρώτη φορά στο Tlive οι γονείς των δύο αγοριών.

Στην ταυτοποίηση των δύο παιδιών, 15 και 17 ετών, από το Περιστέρι οδήγησε οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ειδικός φρουρός.

Υπενθυμίζεται ότι ο ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος, όχι μόνο γνώριζε ότι τα δύο αδέρφια ήταν αυτά που χτύπησαν τον 53χρονο άνδρα στην αποβάθρα της Ομόνοιας, αλλά έδινε και εντολές – «συμβουλές» στην μητέρα των δραστών για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Μιλώντας για το περιστατικό στο Tlive ο πατέρας των δύο παιδιών αρνήθηκε ότι εμπλέκονταν σε συμμορίες. «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» σημειώνει. 

«Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα έλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα» προσθέτει, σημειώνοντας «εγώ τα ρώτησα για αυτό».

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται» δήλωσε στο Tlive. Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε». 

Από την πλευρά της η μητέρα των δύο ανηλίκων σημείωσε ότι «Ό,τι έγινε, έγινε. Σημασία έχει να είναι καλά ο άνθρωπος. Αυτό που μας ενδιέφερε αρχικά είναι να δούμε ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του. Ό,τι έγινε, έγινε τώρα και δεν μπορεί δυστυχώς να αλλάξει». Και προσθέτει: «Σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

https://www.newsit.gr/

Η μητέρα των δύο ανηλίκων μίλησε και στο LIVE NEWS

Η μητέρα των δύο ανηλίκων που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό, μίλησε στο LIVE NEWS για τις συνθήκες που κατά την ίδια, οδήγησαν τα παιδιά της σε αυτή την αντίδραση.

Όπως είπε η μητέρα στο MEGA, ο σταθμάρχης χειροδίκησε στο μεγαλύτερο παιδί, ενώ έβρισε τα παιδιά και τους έκανε bullying.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα σε αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, για αυτό παλεύω» είπε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά. «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια» κατέληξε.

Μάλιστα συμπλήρωσε οτι “θα προβώ και στον κύριο που κατέθεσε το βιντεάκι αυτό και έχει κατακρεουργήσει τα παιδιά μου”…

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom