Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών στη Θεσ/κη αποκάλυψε η δολοφονία δύο γυναικών στα Τίρανα (βίντεο)


Συγκλονίζει το διπλό έγκλημα στην Αλβανία που όπως όλα δείχνουν έχει προεκτάσεις και στην Θεσσαλονίκη με αποκάλυψη εμπορίας βρεφών.

Δύο αδερφές σκοτώθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα Τίρανα από ομοεθνή τους σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά τους.

Σύμφωνα με την οικογένεια των δύο γυναικών ο δράστης είχε φέρει στη Θεσσαλονίκη τις γυναίκες, τις εξέδιδε τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια πωλούσε τα παιδιά τους.

Ο 59χρονος δράστης έχει συλληφθεί και σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο ίδιος τις εξέδιδε παρά τη θέλησή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες ήταν αποφασισμένες να μιλήσουν για τις φριχτές στιγμές που ζούσαν από τον 59χρονο.

Αυτή ήταν όπως όλα φαίνονται και η αιτία της διπλής δολοφονίας τους.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή LiveNews του Mega:

Συγκλονίζει το διπλό έγκλημα στην Αλβανία που αποκάλυψε κύκλωμα πώλησης βρεφών στη Θεσσαλονίκη


Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Αλβανίας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκαν δύο αδερφές στα Τίρανα. 

Οι συγγενείς τους καταγγέλλουν ότι ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους.

Ο Αλβανός δολοφόνος που είχε στήσει κύκλωμα εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλονίκη εκτέλεσε τις δύο αδερφές μόλις υποψιάστηκε ότι θα αποκάλυπταν τα φριχτά μυστικά του. Ο δράστης μπήκε στο διαμέρισμα των γυναικών στα Τίρανα και σκότωσε με καλάσνικοφ τις δύο γυναίκες, τι οποίες κρατούσε αιχμάλωτες στη Θεσσαλονίκη και αφού τις άφηνε εγκύους, πουλούσε τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο δράστης των εγκλημάτων είναι παλιός γνώριμος των ελληνικών αρχών αφού έχει κατηγορηθεί για πολλά και σοβαρά αδικήματα στη χώρα μας.

Η αδελφή των θυμάτων αποκάλυψε ότι ο δράστης τις ανάγκαζε να εργάζονται ως ιερόδουλες, ενώ ο ίδιος τις άφηνε εγκύους και στη συνέχεια πουλούσε τα μωρά: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε εγκύους και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους».

Η αδερφή των δολοφονημένων γυναικών αποκάλυψε ότι και η σύζυγός του δράστη συμμετείχε στο κύκλωμα, ενώ ένας δικηγόρος βοηθούσε ώστε να βγαίνουν τα μωρά από το μαιευτήριο.

Επιμέλεια Αλέξανδρος Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom