Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Δολοφονία 55χρονης στην Κρήτη: Ο Νορβηγός επικοινώνησε με τον γιο της - Τι λέει ο εν διαστάσει σύζυγός της (βίντεο)


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη, μετά τη δολοφονία της 55χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής (17/01) στα Μεσκλά στα Χανιά. Ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα, ένας Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, φέρεται να επικοινώνησε με τον γιο του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, ο Νορβηγός που συζούσε με την 55χρονη και αναζητείται ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για το έγκλημα και τηλεφώνησε στο παιδί μέσω κινητού και της εφαρμογής messenger. Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδει το flashnews, παραδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη του, προκαλώντας την οργή του παιδιού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά το τηλεφώνημα του Νορβηγού αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και έγινε προσπάθεια να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου, κάτι το οποίο – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες – δεν έγινε. 

Πάντως θεωρείται πως ο άνδρας βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του, με δεδομένη την δυσκολία μετακίνησης και εκτός του νησιού λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Η άτυχη 55χρονη Β.Ζ., όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, φέρει τουλάχιστον 5 χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα, ενώ λόγο του ψύχους που επικρατούσε στην περιοχή δεν μπόρεσε να προσδιοριστεί ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος κάτι που αναμένεται να δείξουν σήμερα οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι την 55χρονη βρήκε νεκρή η γειτόνισσα της, που πήγε για επίσκεψη και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Η άτυχη γυναίκα ήταν ζευγάρι με τον άνδρα από την Νορβηγία και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν συχνά καυγάδες.

Συγκλονίζει ο εν διαστάσει σύζυγός της

Το βράδυ της δολοφονίας, το περασμένο Σάββατο (16-01-2021) ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με το ζευγάρι. Στον απόηχο του εγκλήματος μιλάει για τα δραματικά γεγονότα που έγιναν…

«Όταν με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε για τη φασαρία που γινόταν στο σπίτι, μου ζήτησε να την πάρω πίσω. Όμως εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο σπίτι που ζούσε. Ήταν 23.00 το βράδυ. Της είπα να πάει να μείνει κάπου αλλού. Μετά έκλεισε το κινητό και στη συνέχεια πήρα τον σύντροφό της. Του είπα να μην της κάνει κακό. “Είναι τρελή” μου απάντησε αλλά κατάλαβα ότι γινόταν μια φασαρία.

Πήρα πολλές φορές εκείνο το βράδυ. Όταν το σήκωσε ξανά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα της κάνει κακό. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Είχαν γίνει και άλλα επεισόδια. Όπως τον περασμένο Απρίλιο, όταν και πάλι είχαμε καραντίνα λόγω του κορονοϊού”.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας εμφανίζεται πεπεισμένος πως ο Νορβηγός καταζητούμενος σκότωσε τη μητέρα των δύο παιδιών του. “Είναι ντροπή να συμβαίνουν όλα αυτά” λέει μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Τ LIVE στον Alpha, ο εν διαστάσει σύζυγος της μητέρας που δολοφονήθηκε…  

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr, cretalive.gr, cretapost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom