Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Αγρίνιο, 2 - 1 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League,όπου μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι η παράδοση διατηρήθηκε και οι Πειραιώτες έφυγαν νικητές με 2 - 1.

Αν και με αρκετές απουσίες ο πρωταθλητής ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, όμως στο δεύτερο ο Παναιτωλικός τον κοίταξε στα μάτια, κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει, πάλεψε μέχρι τέλους για τον βαθμό, αλλά δεν μπόρεσε....


Μόλις στο 4' γκολ για τον Ολυμπιακό: Μεγάλη μπαλιά του Σισέ στον Ντρέγκερ, αυτός έκανε κοντρόλ στην περιοχή του Παναιτωλικού και δεξιά, γύρισε στον Φορτούνη, ο οποίος με αριστερό πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ 0 - 1.

Στο 14' μία φβερή κάθετη πάσα του Μάζουρεκ στον Αριγίμπι, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ για να εκτελέσει....

Στο 28' ο Ρέαμπτσιουκ έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Ελ Αραμπί και ο Μπρούμα δεν κατάφεραν να επωφεληθούν, ο Βάντερσον έβαλε με τέτοιο τρόπο το σώμα που μπλόκαρε ο Κνετ.

Στο 35' ευκαιρία για τον Ολυμπιακό: Σέντρα του Ντρέγκερ από δεξιά, ο Μασούρας έκανε κοντρόλ, σούταρε μέσα από την περιοχή,αλλά η μπάλα πήγε στο σώμα του Κνετ.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο Παναιτωλικός κρατούσε τη μπάλα κι έψαχνε τρόπο να φτάσει στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά η λήξη τον βρήκε στο 0 - 1!

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό κι ένα πολύ γρήγορο γκολ για τον Παναιτωλικό που μπήκε φορτσάτος στο γήπεδο!

Στο 48 'γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Αριγίμπι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο αμαρκάριστος Ταχάρ με πολύ ωραίο γυριστό στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τζολάκη και 1 - 1.


Στο 52' ο Ελ Αραμπί έκανε το σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, τάκλιν και κόρνερ από παρέμβαση του Μαλή. 

Ο Παναιτωλικός με ανεβασμένη ψυχολογία κρατούσε μπάλα, είχε τον έλεγχο για κάποιο διάστημα του παιχνιδιού κι έψαχνε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο!

Στο 61' ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ, ο  Ελ Αραμπί έπιασε την κεφαλιά και ο αφύλαχτος Εμβιλά έστειλε τη μπάλα άουτ από πολύ κοντά.

Η είσοδος του Βρουσάι δυνάμωσε την επίθεση του Ολυμπιακού και...

Στο 65' δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Βρουσάι έκανε φοβερή ατομική ενέργεια από αριστερά περνώντας τον Μεντίνα, έδωσε στον Βαλμπουενά κι αυτός την ώρα που έχανε την ισορροπία του και έπεφτε κατάφερε να περάσει κάθετα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος εκτέλεσε μέσα από την περιοχή και 1 - 2.


Ο Παναιτωλικός αισθητά βελτιωμένος από προηγούμενες εμφανίσεις του συνέχισε να παλεύει το ματς μέχρι το τέλος,ενώ ο Ολυμπιακός κρατούσε το προβάδισμα και ήλεγχε το παιχνίδι παίρνοντας ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ,διατηρώντας και την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα(85' Ντάλτσιο), Βάντερσον(70' Περέιρα), Αρσούρα, Ντίας, Ταχάρ(85' Τσιγγάρας), Αριγίμπι(70' Μανθάτης), Μάζουρεκ, Αζάντι(62' Βέργος). 

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντρέγκερ(85' Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα(46' Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης(46' Βαλμποενά), Μασούρας(59' Βρουσάι), Ελ Αραμπί(92' Χασάν).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom