Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλη ανατροπή στο Αγρίνιο και Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2 - 1 (φωτο & βίντεο)

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία. Οι μεν γηπεδούχοι γιατί βρίσκονταν στην 12η θέση με μόλις 8 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί στην 8η θέση με 15.

Μετά από ένα αρκετά καλό ματς (που στο δεύτερο μέρος ήταν για καρδιακούς), σ' ένα πολύ βαρύ γήπεδο από την βροχή που έπεσε πριν τον αγώνα, αλλά και μετά το 30' που έβρεχε συνεχώς ο Παναιτωλικός με μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά νίκησε 2 - 1 τον ΟΦΗ,αφού είχε χάσει και πέναλτι.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά και επιθετικά στο παιχνίδι δημιουργώντας και χάνοντας 3 τουλάχιστον καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ ο Παναιτωλικός άργησε να μπει στον αγώνα, αλλά κι όταν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του δυσκολεύονταν απίστευτα να φτάσει σε τελική προσπάθεια....

Στο 10' ο ΟΦΗ βγήκε στην αντεπίθεση έπειτα από κόντρα και ο Κοροβέσης σε μία μοναδική ευκαιρία για γκολ αστόχησε από πολύ κοντά.

Στο 28' νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Σαρδινέρο έφυγε στην κόντρα, βρέθηκε απέναντι από τον Κνετ, αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Στο 31' ο Σελίμοβιτς πήρε την κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ, όμως αστόχησε.

Στο 43'  ο Βέργος σούταρε από καλή θέση, με τον Σωτηρίου να μπλοκάρει δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0 - 0


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, με τον Παναιτωλικό να μπαίνει φουριόζος ψάχνοντας τρόπους να ανοίξει την άμυνα των Κρητικών,οι οποίοι είχαν οπισθοχωρήσει και να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Εξαιρετικά δραστήριος ο Αριγίμπι στο πρώτο δεκάλεπτο μοίρασε μπαλιές, τις οποίες οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν.... 

Κι ενώ ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες, κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ!

Στο  55' γκολ για τον ΟΦΗ: Οι Κρητικοί κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα.ο Στάικος μέσα στη μεγάλη περιοχή και αρκετά πλάγια σούταρε και σκόραρε νικώντας τον Κνετ από κοντά γράφοντας το 0 - 1...

Στο 59' Ο Αριγίμπι πάτησε την περιοχή, ο Σελίμοβιτς τον ανέτρεψε και μετά από πεντάλεπτο έλεγχο του VAR δόθηκε πέναλτι.

Στο 65' ο Μάζουρεκ εκτέλεσε άψυχα το πέναλτι, το οποίο έπιασε εύκολα ο Σωτηρίου!

Μετά το χαμένο πέναλτι ο Παναιτωλικός "χάζεψε" προς στιγμήν και ο ΟΦΗ δημιουργούσε κι έχανε αλλεπάλληλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ.

Κι όμως γκολ πέτυχε τελικά ο Παναιτωλικός και μάλιστα δύο με απίστευτο τρόπο!!!

Στο 83' γκολ ο Παναιτωλικός κάνει το 1-1 με τρομερό τρόπο. Ο Μανθάτης (στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Αγρινίου) έκανε κάτι σαν σέντρα-σουτ από τα δεξιά η μπάλα πήρε φάλτσα κατέληξε ψηλοκρεμαστά στα δίχτυα στην πίσω γωνία του Σωτηρίου. Καταπληκτικό γκολ και 1 - 1.


Στο 85' δεύτερο γκολ ο Παναιτωλικός,που γύρισε το παιχνίδι και έκανε το 2-1. Ο Λιάβας σκοράρει και πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των Αγρινιωτών. Ο Ματσόλα αρχικά πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή,αδράνεια από Σελίμοβιτς και Σωτηρίου και έγινε  το τελικό 2 - 1.

Στο 90+4' Νεύρα από τον Νέιρα, που κλώτσησε την μπάλα και κόκκινη κάρτα.

Τέλος ενός καταπληκτικού δεύτερου μέρους με τον ΟΦΗ να χάνει ένα δικό του παιχνίδι και να διατηρεί έτσι την παράδοση που τον θέλει να φεύγει πάντα ηττημένος από το Αγρίνιο...

Από την άλλη ο Παναιτωλικός που δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε με πέναλτι πέτυχε δύο απίστευτα γκολ σε τρία λεπτά λίγο πριν το τέλος του αγώνα και πήρε μια αναπάντεχη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς... 

Εδώ να πούμε ότι ο Τραϊανός Δέλλας πέτυχε διάνα με τις αλλαγές, αφού η ομάδα του έβγαλε φτερά με την είσοδο των Μανθάτη και Ματσόλα βρίσκοντας επιτέλους το δρόμο προς τα δίχτυα σε κανονική ροή του παιχνιδιού.

Παναιτωλικός: Κνετ, Περέιρα, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Μεντίνα(78' Τζανακάκης), Τσιγκάρας, Ταχάρ, Ντίας, Μάζουρεκ(71' Ματσόλα), Αριγίμπι(89' Αρσούρα), Βέργος(71' Μανθάτης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές,Κοροβέσης (67' Λυμπεράκης) Βούρος(92' Γκαργκαλατζίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος(92' Τσιλιανίδης), Στούρτζεον, Σαρδινέρο.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom