Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Εύκολα ο Αστέρας Τρίπολης 2 - 0 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Ο Αστέρας υποδέχτηκε το απόγευμα στη χιονισμένη Τρίπολη τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και τον νίκησε εύκολα με 2 - 0.

Ενας ανήμπορος Παναιτωλικός, καμία σχέση με την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό,που έβγαλε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο χωρίς μία τελική προσπάθεια έφυγε από ένα ακόμα παιχνίδι ηττημένος....

Πολύ καλός ο Αστέρας και με τον Μπαράλες σε ρόλο πασαδόρου!


Μόλις στο 7' γκολ για τον Αστέρα: Σέντρα του Ρεγκίς από δεξιά, κεφαλιά πάσα του αφύλαχτου Μπαράλες στον αφύλαχτο Μουνάφο, ο οποίος με προβολή σε κενή εστία άνοιξε το σκορ 1 - 0.

Στο 9' λασέ του Ριέρα έξω από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Κνετ.

Στο 21' κεφαλιά του Σίτο μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 23' κεφαλιά του Μπαράλες λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 30' ο Σίτο έδωσε στον Μπαράλες, πριν αυτός εκτελέσει από κοντά, ο Αρσούρα έβαλε το πόδι και έδιωξε. Ήταν κόρνερ, δεν το είδαν οι διαιτητές.

Ο Παναιτωλικός του Δέλλα είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία. Στο πλάι ή πίσω πήγαιναν οι περισσότερες πάσες των παικτών του!!!

Στο 37' πρώτη προσπάθεια για τελική του Παναιτωλικού: Ο Τσιφτσής έδιωξε σε κόρνερ μια σέντρα που έγινε από αριστερά, από τον Ντάλσιο.

Στο 39' νέα ευκαιρία για τον Αστέρα: Πολύ δυνατό σουτ του Ρεγκίς μέσα από την περιοχή και δεξιά, έδιωξε ο Κνετ.

Η στατιστική στη λήξη του ημιχρόνου δείχνει πεντακάθαρα την επιθετική ανικανότητα του Παναιτωλικού

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Παναιτωλικό μεταμορφωμένο κι αποφασισμένο να παίξει μπάλα...,όμως και ο Αστέρας δεν πήγε πίσω κι έτσι το ματς απέκτησε ενδιαφέρον.

Στο 52' κεφαλιά του Ταχάρ μετά από σέντρα του Ντάλσιο, μπλόκαρε ο Τσιφτσής. Αυτή είναι η πρώτη τελική του Παναιτωλικού.

Στο 55' ο Ταχάρ πρόλαβε και έβαλε το πόδι προτού εκτελέσει από κοντά ο Ρεγκίς.

Στο 58' φοβερό σουτ του Ρεγκίς έξω από την περιοχή, πετάχτηκε και έδιωξε με το ένα χέρι ο Κνετ.

Μετά το 60' αμφότεροι οι προπονητές προχώρησαν σε διπλή αλλαγή για να φρεσκάρουν τις ομάδες τους, με τον Αστέρα να έχει πάρει και πάλι τα ηνία του αγώνα και να απειλεί την εστία του Παναιτωλικού.

Στο 66' μεγάλη ευκαιρία για το 2-0: Κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι... 

Στο 69' δεύτερο γκολ για τον Αστέρα: Νέα ασίστ με κεφαλιά - πάσα του Μπαράλες στον Φερνάντεθ, αυτός πέρασε τον Μαλή και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κνετ γράφοντας το 2 - 0.

Στο 72' ένα σουτ του Μάζουρεκ μέσα από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Τσιφτσής.

Στο 87' μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα:Πάσα του Μπαράλες στον Φερνάντεθ, σουτ του Ισπανού μέσα από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 90'+2'  ένα πλασέ του Αλί Μπαμπά, μπλόκαρε ο Κνετ.

Τέλος του αγώνα, ακόμα μία ήττα για τον Παναιτωλικό και τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν...

* Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο του Αστέρα ήταν γεμάτο χιόνια λόγω της  κακοκαιρίας Λέανδρος που το έστρωσε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", αλλά οι άνθρωποι των γηπεδούχων εργάστηκαν, καθαρίστηκε ο αγωνιστικός χώρος και το ματς έγινε κανονικά!

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο(77' Μπελόκ), Ριέρα(61' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο(61' Καπίγια), Ρεγκίς(89' Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος(82' Τζανακάκης), Γκόμες, Μάζουρεκ, Αρσούρα(63' Τσιγγάρας), Μανθάτης(68' Αριγίμπι), Ταχάρ(82' Γιάκολις), Μαλής, Ντίας, Βέργος(63' Ματσόλα).













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom