Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Νέα αποκάλυψη - σοκ: Υπόθεση βιασμού 12χρονης από στέλεχος Σωματείου της Ελληνορωμαϊκής Πάλης (βίντεο)


H εξομολόγηση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από παράγοντα της ομοσπονδίας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για ανάρμοστες συμπεριφορές στον χώρο του αθλητισμού.

Mια ακόμα συγκλονιστική περίπτωση έφερε στο φως η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που αφορά στη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε και την οποία κατήγγειλε ένα 12χρονο κορίτσι από στέλεχος Σωματείου που ανήκε στην Ομοσπονδία της Ελληνορωμαϊκής Πάλης.

Σε ζωντανή σύνδεση μίλησε στην εκπομπή η δικηγόρος του κοριτσιού, Ειρήνη Μαρούπα και όπως είπε  ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν πρόεδρος Σωματείου που ανήκε στην Ομοσπονδία.

«Έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 12 έτη κάθειρξη, εκτίει την ποινή του για πολύ σοβαρά αδικήματα, όπως αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια» σημείωσε η δικηγόρος.

Η Ομοσπονδία παρόλο που καταγγέλθηκε από αθλητικούς παράγοντες, «έκανε τα στραβά μάτια» και κάλυψε το γεγονός. Όπως τόνισε η κ. Μαρούπα, ο χώρος του αθλητισμού είναι ευαίσθητος και ειδικά όταν περιλαμβάνει μικρά παιδιά. «Ο αθλητισμός πρέπει να επιστρέψει σε μια υγιή κατάσταση» είπε τέλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom