Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1 - 0 (φωτο & βίντεο)


Η ΑΕΚ υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ένα ματς που η γηπεδούχος ΑΕΚ είχε από την αρχή το πάνω χέρι και γυρόφερνε συνεχώς έξω από την περιοχή του Κνετ,ενώ ο Παναιτωλικός είχε καθαρά αμυντικό προσανατολισμό στο πρώτο ημίχρονο και μόνο στο δεύτερο επιχείρησε να βγει μπροστά, η Ενωση πήρε τη νίκη με το φτωχό 1 - 0.

Στο 22'  μία καλή στιγμή για την ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Λιάβας με κεφαλιά, προ του Σάκχοφ, παραχώρησε κόρνερ, με την μπάλα, βέβαια, να περνάει ελάχιστα έξω απ' το δεξί δοκάρι του Κνετ.

Στο 33' ο Μπακάκης έκανε το γύρισμα απ' τα δεξιά στον Τάνκοβιτς, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Κωνσταντόπουλος έβαλε την προβολή και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 41' γκολ για την ΑΕΚ: Ο Μπακάκης έκανε το γύρισμα απ' τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στην άλλη πλευρά στον Μάνταλο, ο οποίος έστρωσε στον Γαλανόπουλο που πλάσαρε ανενόχλητος απ' το ύψος της μικρής περιοχής τον Κνετ και 1 - 0.

Λήξη του ημιχρόνου με την ΑΕΚ να προηγείται 1 - 0 και τον Παναιτωλικό να μην έχει καν τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού του Γκαρσία,η οποία συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ και ο Παναιτωλικός έβγαινε πια στην επίθεση.

Στο 51' ευκαιρία για την ΑΕΚ: Με την είσοδό του ο Λιβάγια χάνει μία πολύ καλή ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Ο Μάνταλος βρήκε τον Κροάτη με υπέροχη πάσα, αλλά ο Κνετ απέκρουσε το σουτ του αντιπάλου του!

Στο 53' η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό! Ο Τσιγκρίνσκι έκανε λάθος πάσα στον Νεντελτσεάρου, με τον Ντάλσιο να παίρνει την μπάλα, να σουτάρει, αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε σταθερά.

Στο 58' ωραία αντεπίθεση της ΑΕΚ, με τον Μάνταλο να δίνει δεξιά στον Λιβάγια, αλλά ο Τζανακάκης έκανε την προβολή προ του Ολιβέιρα, με τον Κνετ να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 62'  νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει, με τον Κνετ να μπλοκάρει την μπάλα.

Πιο επιθετικός από το 70' και μετά ο Παναιτωλικός προσπαθούσε για την ισοφάριση, αλλά....

Στο 87' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι από πλάγια θέση, η μπάλα πάνω από την εστία του Αθανασιάδη.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με 1 - 0, η οποία σε κάποιες στιγμές του δεύτερου μέρους τα... χρειάστηκε!

Ο Παναιτωλικός δεν ήταν άσχημος κι ίσως με λίγη προσοχή να έφευγε με βαθμό από το ΟΑΚΑ...

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης(67' Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μιτάι(79' Ινσούα), Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Μάνταλος(79' Μαχαίρας), Γκαρσία(51' λ.τ. Λιβάγια), Τάνκοβιτς(67' Σιμόες), Ολιβέιρα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης(69' Αριγίμπι), Μαλλής, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα(64' Μάζουρεκ), Λιάβας, Ταχάρ(76' Γιάκολις), Τσιγγάρας, Μανθάτης(69' Μεντίνα), Ντάλσιο, Βέργος(64' Αζάντι).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom