Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0 - 3 για το Κύπελλο Ελλάδος (φωτο & βίντεο)


Τσουχτερό το κρύο απόψε στο Αγρίνιο,θερμοκρασία 7 βαθμοί, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς στο ματς.

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα τη νίκη με 3 - 0 και το εισιτήριο για τη φάση των οκτώ του Κυπέλλου, αν και υπάρχει η ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης.

Στο 5' κόρνερ για τον Παναιτωλικό με τον Άλβαρεζ, ο Αζάντι πήρε την κεφαλιά πιεζόμενος από τον Παπαδόπουλο και η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 12' μεγάλη ευκαιρία για το 0-1: Φοβερή κάθετη μπαλιά του Μπρούμα στον Χασάν, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του Παναιτωλικού, ο Αιγύπτιος βρέθηκε απέναντι από τον Μελίσσα, πλάσαρε και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είπε "όχι".

Στο 14' δεύτερη τελική προσπάθεια για τον Παναιτωλικό με σουτ του Αζάντι έξω από την περιοχή, που μπλόκαρε ο Κρίστινσον.

Στο 20' γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Χολέμπας σέντραρε από τα αριστερά, οι αμυντικοί του Παναιτωλικού απομάκρυναν προς στιγμήν, ο Βρουσάι πήρε την μπάλα και πάσαρε στον Μπρούμα που με έναν "κεραυνό" μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" του Μελίσσα και 0 - 1.

Από το γκολ και μετά ο Ολυμπιακός ήλεγχε πλήρως το ρυθμό του αγώνα και είχε την κατοχή της μπάλας. Πολύ δραστήριος ο Μπρούμα που έβαλε το γκολ και είχε και την ωραία κάθετη πάσα στον Χασάν την οποία δεν έκανε γκολ ο Αιγύπτιος...

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός πάλευε....,αλλά πολλά τα λάθη!

Στο 24' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό: Ο Σίλβα πέρασε ωραία μπαλιά στον Μπρούμα, αυτός την έφερε μπροστά του με το στήθος, έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 40' η πιο καλή στιγμή του Παναιτωλικού: Φοβερό ανάποδο ψαλιδάκι του Μαλή το οποίο "έβγαλε" με το ένα χέρι ο Κρίστινσον, αλλά... ο αμυντικός του Παναιτωλικού ήταν οφσάιντ!!!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, αλλά... με βροχή και τον Ολυμπιακό και πάλι πιο δραστήριο και τον Μπρούμα κεφάτο! Πιο ζωντανός και ο Παναιτωλικός χωρίς όμως να απειλεί...

Στο 50' σουτ του Μπρούμα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Λιάβα. Ακολούθησε νέο σουτ από τον Τιάγκο Σίλβα, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 65' δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Ανδρούτσος έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Χασάν με πλασέ στην κίνηση είδε τον Μελίσσα να αποκρούει με το ένα χέρι, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Βρουσάι, ο οποίος από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0 - 2.

Κατώτερο του πρώτου μέρους το δεύτερο ημίχρονο, τόσο η βροχή όσο και οι πολλές αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό του αγώνα...

Στο 83' ένα πολύ καλό σουτ του Ντάλσιο μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

Στο 85'  τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Πέπε εκτέλεσε φάουλ, ο Σισέ με τον... ώμο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα και 0 - 3.

Στο 88' πέναλτι ζήτησε ο Κάιπερς, ο οποίος μπήκε ανάμεσα σε Τζανακάκη και Μαλή, με τους δύο αμυντικούς του Παναιτωλικού να τον σπρώχνουν,αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη...

Στο 90'+5' ένα φάουλ του Μπαρμπόσα, μπλόκαρε ο Κρίστινσον και τέλος....

Εύκολη νίκη 3 - 0 και σίγουρη πρόκριση του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρω του Κυπέλλου Ελλάδος και μία ακόμα κακή εμφάνιση του Παναιτωλικού....

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Τζανακάκης, Μαλής, Βάντερσον, Περέιρα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Άλβαρεζ(59' Μπαρμπόσα),Αριγίμπι(74' Ντάλτσιο), Γιάκολις, Αζάντι(59' Ματσόλα, 78' λ.τ. Μανθάτης).

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης(60 Σουρλής), Πέπε, Βρουσάι(73' Λοβέρα), Μπρούμα(61' Ραντζέλοβιτς), Τιάγκο Σίλβα(73' Κάιπερς) και Χασάν(68' Σουντανί).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom