Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Παναιτωλικός - Λαμία 0 - 0 και... 5 δοκάρια! (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο την ουραγό Λαμία για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super Leagoue.Και οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία, οπότε το ματς είχε ιδιαίτερη σημασία.

Παρά τις αντιξοότητες του αγωνιστικού χώρου, λόγω της βροχής είχε πολλά νερά και οι δύο μπήκαν δυνατά στον αγώνα, έπαιξαν ανοιχτά κι επιθετικά, δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις, είχαν πέντε δοκάρια συνολικά, αλλά... έμειναν στο 0 - 0!!!

Μόλις στο 2' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Ο Μπαρμπόζα εκτελεί με το αριστερό, ο Βέργος πετάγεται στο πρώτο δοκάρι. Κάνει το πλασέ στην κίνηση. Η μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Λαμίας.

Στο 9' δοκάρι και για την Λαμία: Τρομερή εκτέλεση από τον Μπα, η μπάλα στο δοκάρι, στην πλάτη του Κνετ και κόρνερ.

Στο 33' ο Μπαρμπόζα γεμίζει για τον Βέργο, ο οποίος στρώνει με το στήθος την μπάλα στον Ντίας. Ο Ουρουγουανός κάνει το δεξί σουτ εκτός περιοχής, ο Επασί απομακρύνει προς τα πλάγια.

Στο 37' τεράστια ευκαιρία για τη Λαμία: Ο Σκόνδρας μπήκε στην περιοχή, γύρισε από δεξιά τη μπάλα στον Καραμάνο οποίος σούταρε  πάνω στον Τσότσαλιτς που βρίσκονταν στη γραμμή κι έσωσε την ομάδα του...

Λήξη ημιχρόνου, Παναιτωλικός - Λαμία 0-0 και από ένα δοκάρι....

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν και πάλι διαγωνισμό δοκαριών....

Στο 52' δοκάρι για τη Λαμία, δεύτερο στο ματς: Μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πήγε στον Τζανετόπουλο,ο οποίος έκανε την προβολή και... η μπάλα στο δοκάρι!

Στο 54' δεύτερο δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Ο Μάζουρεκ έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί!

Στο 74' και τρίτο δοκάρι για τον Παναιτωλικό:  Ο Ντίας εκτέλεσε κόρνερ, ο Αζάντι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πάλι στο οριζόντιο δοκάρι....

Στο 90+1'  μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία: Ο Ρόμανιτς έκανε τρομερή κοφτή ντρίμπλα  και το πλασέ από αριστερά, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Και οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πάθος το γκολ, δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών, όμως... σημάδευαν τα δοκάρια κι έτσι μοιραία ήρθε το 0 - 0!

*Ντεμπούντο στο πρωτάθλημα έκαναν σήμερα με την ομάδα του Παναιτωλικού οι νεαποκτηθέντες Τσότσαλιτς και Μπαρμπόσα.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέϊρα)85' Ντάλτσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας(69' Αρσούρα), Τσότσαλιτς, Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ(85' Γιάκολις), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ(77' Αριγίμπι), Βέργος(69' Αζάντι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης(67' Μπιάρνασον), Ντελ Πίνο(78' Προβυδάκης), Ρόμανιτς, Μπα(34' λ.τ. Καραμάνος), Αραμπούλι(78' Πίτι).











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom