Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΤΩΡΑ live το φιλικό Παναιτωλικός - Τρίκαλα


Πατήστε ΕΔΩ   και ακούστε σε ζωντανή μετάδοση από το ραδιόφωνο Αχελώος 98,4, τον δεύτερο φιλικό αγώνα του Παναιτωλικού με την ομάδα των Τρικάλων που διεξάγεται στο Καρπενήσι.
Κι ΕΔΩ live ρεπορτάζ από το https://goaltrikala.gr/

Μόλις στο  9' τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ: Σέντρα του Στεφανίδη, ο Νιάρος γύρισε με το κεφάλι και ο Πέλκας με σουτ πέτυχε το 1-0.

Στο 19'  ένα μακρινό σουτ του Ντουάρτε μπλόκαρε εύκολα ο Γιακουμής.

Στο 25' ο Πέλκας πέρασε για τον Στεφανίδη,  ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Μελίσσα.

Ο Παναιτωλικός δυσκολεύεται να φτάσει στην περιοχή των Τρικάλων,ενώ οι Τρικαλικοί φαίνονται πιο κινητικοί και δημιουργούν φάσεις στην περιοχή του Μελλίσσα.

Στο 42' ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντουάρτε από τον Ευθυμίου,το εκτέλεσε ο Αριγίμπι και ισοφάρισε σε 1 - 1.

Ημίχρονο στο Καρπενήσι στο φιλικό προετοιμασίας Παναιτωλικός - Τρίκαλα 1 - 1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις ομάδες ανανεωμένες και τον Παναιτωλικό πιο επιθετικό.

Στο 46' πρώτη καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Παπαγεωργίου να φεύγει υπό πίεση στην περιοχή του Παναιτωλικού έκανε το σουτ και ο γκολκίπερ Κνετ απέκρουσε σωτήρια

Στο 55' νέα ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Λίτσιος πέρασε για τον Νιάρο ο οποίος έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός κερδίζει συνεχώς κόρνερ και ψάχνει το δεύτερο γκολ.

Στο 73' ο Παναιτωλικός πέτυχε υπέροχο γκολ με κεφαλιά του Καβαδδία μετά από εξαιρετική σέντρα του Μάζουρεκ και 2 - 1...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Παναιτωλικός:Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Τσιγγάρας, Μαλής, Ταχάρ, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρεζ, Μπελεβώνης, Σιέστεντ.
Για τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μέρος μπήκαν οι: Κνετ,Κωνσταντόπουλος,Σκόνδρας,Μάζουρεκ,Ντίας,Μεντόσα,Καβαδδίας και Σκιαδάς

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμής, Νιάρος, Ντιαλόσι, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ευθυμίου, Στεφανίδης, Σταματής.
Για τα Τρίκαλα στο δεύτερο μπήκαν οι:
Ποζατζίδης,Γκοσέρ,Λίτσιος,Γκάρας,Κατσαντώνης,Ζώγκος,Λαζαρίδης,Διαμαντόπουλος,Λαμπίρης, Χατζηκωνσταντίνου,Γκοτιέ και Νικλητσιώτης.

Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση, την Τρίτη 25/8 στις 10:00 το βράδυ από την τηλεόραση του Αχελώου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom