Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Οικογενειακό δράμα στην Καλλιθέα: Επιτέθηκε στην σύζυγό του με τσεκούρι στη μέση του δρόμου και μετά στον... εαυτό του!


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10.08.2020) στην Καλλιθέα, όταν ένας άνδρας χτύπησε την γυναίκα του με τσεκούρι και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι γείτονες άκουσαν φωνές και είδαν τον άνδρα να κυνηγά στο δρόμο κρατώντας ένα τσεκούρι την γυναίκα.

Κάποια στιγμή, ο άνδρας κατάφερε τελικά να την ακινητοποιήσει και να την τραυματίσει, ενώ κι εκείνος αυτοτραυματίστηκε. Και οι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και η 54χρονη του ζήτησε διαζύγιο. Εκείνος εξοργίστηκε και άρχισε να την κυνηγά με το τσεκούρι.

Η γυναίκα βγήκε στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια, αλλά ο σύζυγος της κατάφερε να την ακινητοποιήσει, χτυπώντας την με το τσεκούρι στον σβέρκο και στην πλάτη.

Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι, έπεσε πάνω του για να τον σταματήσει, ενώ μόλις είχε φτάσει στο σημείο και η αστυνομία. Στη θέα των αστυνομικών, ο 67χρονος έστρεψε το τσεκούρι προς το μέρος του και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του!

Και οι δύο νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Από τις Αρχές έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε αυτή η απίστευτη επίθεση.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom