Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Μύκονος: Μετέφεραν την κοκαΐνη μέσα σε ηλεκτρική κουζίνα και... κάηκαν! (φωτο)


Συνελήφθησαν πέντε μέλη κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στο νησί της Μυκόνου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός, ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος και τέσσερις
ομοεθνείς του, μέλη του κυκλώματος, ηλικίας 38, 37, 29 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική συμμορία και παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο στάθμευσης μεταφορικής εταιρείας, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 733 γραμμαρίων, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό οπίσθιο μέρος και εντός μονωτικού υλικού ηλεκτρικής κουζίνας.

Στη συνέχεια και μετά από οργανωμένες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη του 40χρονου καθώς και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του νησιού που διέμεναν οι συλληφθέντες καθώς και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -10 κινητά τηλέφωνα,

-4 πακέτα σύνδεσης εταιριών κινητής τηλεφωνίας

- το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και

-2 σημειωματάρια και φύλλα χάρτου με ιδιόχειρες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom