Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Αγρια κόντρα Χαρδαλιά - Αντώναρου Ι Τι έγραψε ο πρώην και μυγιάστηκε ο νυν


"Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" λέει ο λαός μας και αυτό ισχύει στην περίπτωση του νυν υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά της Ν.Δ.,ο οποίος αναγνώρισε τον εαυτό του σε ανάρτηση του πρώην
κυβερνητικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Ευάγγελου Αντώναρου κι έσπευσε φανερά ενοχλημένος να απαντήσει.

Κόντρα λοιπόν ανάμεσα στον Ευάγγελο Αντώναρο και στον Νίκο Χαρδαλιά ξέσπασε στα social media. Αφορμή μια ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή,Ευάγγελου Αντώναρου, στο Facebook στην οποία αναφερόνταν στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ο οποίος απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

"Έχει το απύθμενο θράσος Έλληνας υφυπουργός ( Χαρδαλιάς σύμφωνα με το iefimerida) να αποκαλεί την Ελλάδα "χώρα της φήμης και των fake news" και δεν τον έχει πάρει κανείς με τις πέτρες. Ούτε τα μέσα ενημέρωσης κι οι δημοσιογράφοι που τον άκουγαν σιωπηροί, ούτε το πολιτικό σύστημα, ούτε ο σημερινός Πρωθυπουργός που τον ανέσυρε απο την αφανεια για να τον κάνει, στην κυριολεξία, παρατρεχάμενό του. Ντροπή σου, συστηματικέ και ξεδιάντροπε ψεύτη που παραπληροφορείς καθημερινά την ελληνική κοινή γνώμη" αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Αντώναρος.(ολόκληρη η ανάρτηση παρακάτω).


Η απάντηση Χαρδαλιά

"Προς: κο Ευάγγελο Αντώναρο, Ιδιώτη (και σε απάντηση των χυδαίων αναφορών του σε μένα) @EvangAntonaros Προσοχή! Σοβαρευτείτε αμέσως! Κινδυνεύετε να ταυτιστείτε ως ιδιώτης που είστε και με τις δύο έννοιες της δικής σας χθεσινής ανάλυσης της λέξης Ιδιώτης..."

Προς: κο Ευάγγελο Αντώναρο, Ιδιώτη (και σε απάντηση των χυδαίων αναφορών του σε μένα)@EvangAntonaros
Δύο ώρες μετά την απάντηση από τον κ. Χαρδαλιά, ο κ. Αντώναρος επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία χαρακτηρίζει εκ νέου ανεπαρκή τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

""Γιατί απαντά ο ανεπαρκής υφυπουργός πολιτικής προστασίας σε ανάρτηση μου για τον άρτι "παραιτηθέντα" σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Κύριος οίδεν. Ίσως να ισχύει αυτό που αποκαλούν οι Γάλλοι "esprit de corps": Μπορεί δηλαδή να υποπτεύεται (βασίμως!) ότι θα είναι ο επόμενος που θα... παραιτήσουν. Η' μπορεί και να ισχύει απλά το αρχαιοελληνικόν "όμοιος ομοίω αεί πελάζει". ΥΓ. Για όσα τον αφορούν σιωπά ενόχως. Τι να πει άλλωστε ο καημένος;"


Και επειδή πολλές φορές οι επώνυμοι σβήνουν τις σκληρές αναρτήσεις τους ας κρατήσουμε αντίγραφα για την ιστορία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom