Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Θεσ/κη: Πλημμύρισε το Καβαλλάρι Λαγκαδά - Απεγκλωβισμοί από την Πυροσβεστική (φωτο)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ο δήμος Λαγκαδά

Η κακοκαιρία “Θάλεια” έπληξε τη Θεσσαλονίκη με την έντονη βροχόπτωση να προκαλεί σοβαρά προβλήματα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το voria.gr οι δρόμοι στο Καβαλλάρι και το Περιβολάκι πλημμύρισαν με την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι και αυτή την ώρα να διεξάγεται με προβλήματα.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων. Επιχείρησε στην κοπή και απομάκρυνση ενός δέντρου το οποίο έπεσε λόγω της κακοκαιρίας. Παράλληλα, η Πυροσβεστική συνέδραμε σε έξι περιστατικά με απεγκλωβισμό και μεταφορά σε ασφαλές σημείο, με τον αριθμό των ατόμων να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος.

Η κακοκαιρία που έπληξε τον νομό το βράδυ της Πέμπτης δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στην υπόλοιπη πόλη.
Πηγή πληροφοριών: voria.gr

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ο δήμος Λαγκαδά
Ο Δήμος Λαγκαδά, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως βρίσκεται «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της κακοκαιρίας» και καλεί τους δημότες, εάν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί στους δρόμους, ειδικότερα κατά τη διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων, τις οποίες συνιστάται να αποφεύγουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom