Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Αμαλιάδα: Τραγικός θάνατος για δύο Γάλλους τουρίστες σε αρδευτικό κανάλι (φωτο & βίντεο)


Μπροστά σε μια τραγωδία βρέθηκαν χθες το βράδυ οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας που κλήθηκαν για τον απεγκλωβισμό αυτοκινήτου από αρδευτικό κανάλι.

Δύο υπήκοοι Γαλλίας είναι τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής στην Ηλεία,όταν αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Μαραθιάς

Ο άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο ασημί Audi SUV είχαν κατεύθυνση από την διασταύρωση Μαραθιάς προς την Αμαλιάδα και την οδό Ρήγα Φεραίου, όταν φτάνοντας στο ύψος του κεντρικού αρδευτικού αύλακα του ΓΟΕΒ που διασχίζει την περιοχή - σα να μην γνώριζαν το δρόμο - δεν ακολούθησαν το μικρό "εσάκι" που υπάρχει στο σημείο αλλά συνέχισαν ευθεία περνώντας διαγώνια το γεφύρι χτυπώντας από την εξωτερική πλευρά των κιγκλιδωμάτων της δεξιάς πλευράς τα οποία ξήλωσαν όπως και τα κιγκλιδώματα της αριστερής πλευράς.

Το SUV έπεσε πλάγια στο πρανές και στο νερό και τα δύο άτομα μαζί με το σκυλάκι τους εγκλωβίστηκαν. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια είναι τα αίτια του θανάτου, τραυματισμός ή πνιγμός, αυτό θα φανεί όμως στη νεκροψία.

Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για τις αρχές για να επαναφέρουν στην κανονική θέση το όχημα και να κόψουν τις λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς.

Η ηλικία τους εκτιμάται πως είναι 45 με 55 ετών.

Το αυτοκίνητο με γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε αναπτύξει ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα. Η άγνοια όμως των κινδύνων του δρόμου, είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο δεξί προστατευτικό της γέφυρας, το οποίο διαλύθηκε, ενώ στη συνέχεια, το όχημα εκτινάχθηκε πάνω από το αριστερό προστατευτικό και έπεσε μέσα στο νερό.

Περίοικοι που άκουσαν τον δυνατό ήχο από τη σύγκρουση βγήκαν από τα σπίτια τους και όταν είδαν την μια πλευρά της γέφυρας κατεστραμμένη προχώρησαν προς το σημείο, εντοπίζοντας το αυτοκίνητο που μόλις φαινόταν μέσα στο νερό. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, η οποία έσπευσε στο σημείο με ισχυρότατη δύναμη, μαζί με μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

troxaio amaliada marathia 2
troxaio amaliada marathia 3
troxaio amaliada marathia 4
troxaio amaliada marathia 5
troxaio amaliada marathia 6
 https://ilia.news/ & https://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom