Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Πάτρα: Δικογραφία για αποπλάνηση μετά την καταγγελία για κακοποίηση 5χρονης


Από την ασφάλεια Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα για αποπλάνηση ανηλίκου, και πιο συγκεκριμένα για θωπεία στα γεννητικά όργανα, μετά από καταγγελία της μητέρας μιας 5χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά,σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης της από συγγενικό πρόσωπο φέρεται να ανέφερε μια μητέρα, χθες βράδυ που πήγε την κόρη της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Νοσοκομείο ειδοποίησε την αστυνομία και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες το παιδί πήγαν στο νοσοκομείο, η μητέρα μαζί με τον πατέρα και η καταγγελία μιλά για σεξουαλική κακοποίηση με αντικείμενο, από συγγενικό πρόσωπο.

Το παιδί αφού παρακολουθήθηκε, ενημερώθηκε η αστυνομία και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση ενώ πλέον έχει πάρει εξιτήριο σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο.

Άμεσα, βρέθηκε στο πλευρό του η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου και ψυχολόγος καθώς επίσης και η Αστυνομία, ενώ παραγγέλθηκε και διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
https://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom