Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαία σε Θεσ/κη και Κρήτη - 3 νεκροί σήμερα


Αυξάνεται καθημερινά η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου.Τα τροχαία στη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη δεν έχουν τέλος!

Θεσ/κη: Δύο νεκροί στην άσφαλτο μέσα σε 15 λεπτά!
Δύο θανατηφόρα τροχαία με θύματα έναν 42χρονο και έναν 23χρονο σημειώθηκαν στις 02.00 και στις 02.15 τη νύχτα, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στο 26ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, αντίστοιχα.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και αφού προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο ασφαλείας, ανατράπηκε.

Στο δεύτερο τροχαίο, που σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας (ρεύμα προς Μηχανιώνα), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε στύλο στάσης αστικού λεωφορείου, ανετράπη εκτός του οδοστρώματος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Κρήτη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που “καρφώθηκε” σε αυτοκίνητο

Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο εθνικό οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Αυτή τη φορά ένας 33χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα Σαββάτου, όταν ο 33χρονος κινούμενος με τη μηχανή του, επιστρέφοντας από την Ιεράπετρα στον Μακρύ Γιαλό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να “καρφωθεί” πίσω από παρκαρισμένο ΙΧ.

Εξαιτίας της σφοδρότητας πρόσκρουσης, ο 33χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε, έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα.

cretapost & newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom