Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0 - 3,ένας γύρος χωρίς νίκη για τους Αγρινιώτες! (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό απόψε στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική,τελευταία του Α' γύρου, με τους ουραγούς γηπεδούχους να ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο (που και πάλι δεν ήρθε) και τους
Πειραιώτες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη,την οποία και κατέκτησαν εύκολα με 3 - 0!

Αισθητή από την αρχή η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων,αλλά και εμφανέστατη η αμυντική ανυπαρξία του Παναιτωλικού, που δέχτηκε γκολ σε φάσεις εύκολες.Επιθετικά οι Αγρινιώτες ήταν κάπως δραστήριοι,αλλά δεν μπορούσαν να μπουν στη περιοχή και να βρουν τρόπο να σκοράρουν.

Μοιραία το τελικό σκορ 3 -0 κρατάει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση παρέα με τον ΠΑΟΚ και τους Αγρινιώτες στην τελευταία...

Τέλος λοιπόν του πρώτου γύρου με τον Παναιτωλικό,χωρίς νίκη,τελευταίο στη βαθμολογία με μόλις 4 βαθμούς,8 γκολ ενεργητικό και 24 στην πλάτη του!!!

Μόλις στο 6' το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού: Υπέροχη συνεργασία των Μασούρα, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να βρίσκει τον Ποντένσε μέσα στην περιοχή και τον Πορτογάλο να πλασάρει τον Κνετ για το 0-1!

Στο 33' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Υπέροχη ατομική ενέργεια του Αριγίμπι, ο οποίος έκανε το φαλτσαριστό σουτ απ' τα δεξιά, αλλά η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Σα,στη συνέχεια, το σουτ του Σανιά κατέληξε άουτ.

Στο 41' δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Μασούρας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, έκανε τη σέντρα και ο Ελ Αραμπί με υπέροχη κεφαλιά απ' το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πανεύκολο τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό:
Ο Τσιμίκας έκανε το γύρισμα απ' τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί απέφυγε τον Μαρσιάλ κι άλλους σαν σε προπόνηση και με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Κνετ για το 0-3!

Λήξη ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται 0 - 3!


Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος,με πολύ βαριά τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού,που βλέπουν πλέον τη χρονιά να χάνεται και τον ΟΛυμπιακό με τον αέρα των τριών γκολ να κάνει οικονομία δυνάμεων!


Λίγα πράγματα με τους Πειραιώτες να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ,αλλά και τον Παναιτωλικό να φτάνει πολύ κοντά,αλλά να μην μπορεί....

Στο 78' τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό,αλλά... Ο Αριγίμπι έκανε από πολύ κοντά το πλασέ, ο Σα απέκρουσε ασταθώς και στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα κατέληξε στον Ντίας, ο οποίος πλάσαρε με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, αλλά ο Μπουχαλάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λουσέρο, Λιάβας(69' Καββαδίας), Τσιγγάρας(54' Σιέστεντ), Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς(63' Ντάλτσιο), Ταχάρ, Χόρχε Ντίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά(71' Μπρούνο), Ποντένσε(56'Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί(64' Μπουχαλάκης).

Φωτο από το σημερινό παιχνίδι:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom