Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στην Ισπανία: Πατέρας και τα δύο παιδιά του πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου!


Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές των Χριστουγέννων στην Ισπανία για έναν πατέρα και τα δύο παιδιά του,που πνίγηκαν στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πισίνα ξενοδοχείου στο θέρετρο Κόστα ντελ Σολ στη νότια Ισπανία, όπου η οικογένεια από τη Βρετανία έκανε διακοπές.

Νεκροί είναι ένας 52χρονος Βρετανός, ο 16χρονος γιος του και η 9χρονη κορούλα του.

Το κοριτσάκι έκανε μπάνιο στην πισίνα και φαίνεται πως ο πατέρας του και ο μεγάλος του αδερφός το είδαν να πνίγεται και χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν για να το σώσουν,αλλά δυστυχώς έχασαν και οι τρεις τη ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μικρό κορίτσι αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα, ο αδερφός και ο πατέρας της βούτηξαν για τη σώσουν, ωστόσο για απροσδιόριστη αιτία, έχασαν τις ζωές τους λόγω πνιγμού.

Ούτε οι ναυαγοσώστες μπόρεσαν να σώσουν τον πατέρα και τα παιδιά του.Βρήκαν τα πτώματά τους να επιπλέουν στην πισίνα.

Η αστυνομία έφθασε στο σημείο στο Μίχας, κοντά στη Μάλαγα, νωρίς το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, αφού δέχθηκε τηλεφώνημα για το τραγικό περιστατικό, ανακοίνωσε μέσω twitter η περιφερειακή κυβέρνηση της Ανδαλουσίας.

«Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι οι τρεις άνθρωποι ήταν νεκροί και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τους σώσουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τους πνιγμούς, ενώ ψυχολόγοι εστάλησαν στο σημείο για να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, πραγματοποιούν έρευνα για τα αίτια του τραγικού συμβάντος, ενώ η μητέρα της οικογένειας έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom