Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Αναρχικοί κυνήγησαν εμπόρους ναρκωτικών στα Εξάρχεια - Τι καταγγέλλουν με ανάρτησή τους


Συμπλοκές ανάμεσα σε εμπόρους ναρκωτικών και αναρχικούς σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα της 26ης Δεκεμβρίου στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ομάδα αναρχικών κυνήγησε ναρκεμπόρους που είχαν στην κατοχή τους ηρωίνη αρχικά στην πλατεία Κάνιγγος. Μισή ώρα αργότερα οι διακινητές ναρκωτικών εμφανίστηκαν στην πλατεία Εξαρχείων, με σκοπό να επιτεθούν στους αναρχικούς, οι οποίοι εκείνη την ώρα είχαν σκορπιστεί.

Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, οι αναρχικοί «ανασυντάχθηκαν» και κυνήγησαν ξανά στα στενά των Εξαρχείων τους εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι έφυγαν προς την οδό Τοσίτσα απ' όπου έφυγαν με... ταξί!

Επίσημα η Αστυνομία δεν παρέχει κάποια ενημέρωση για τα παραπάνω περιστατικά. Φαίνεται, πάντως, ότι τα κυκλώματα των ναρκωτικών δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμα την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, παρά τις συλλήψεις που έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους μήνες η Αστυνομία.

Ακολουθεί το κείμενο που ανέβασαν χθες το βράδυ στο indymedia:

ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Μεσάνυχτα Πέμπτης 26/12 συντονισμένο σώμα συντρόφων εκδίωξε ομάδα ναρκέμπορων απο την οδό Κάνιγγος στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης.

Η συγκεκριμένη ομάδα εμφανίστηκε στην πλατεία έπειτα απο μισή ώρα ενισχυμένη απο άλλα 5-6 άτομα με σκοπό να επιτεθούν στους σκορπισμένους εκείνη την ώρα συντρόφους.Εκδιώχθηκαν ομως ξανά και αυτήν τη φορά ισωπεδόθηκαν στα γύρω στενά των Εξαρχείων ενώ όσοι πρόλαβαν να ξεφύγουν φυγαδεύτηκαν απο τους ματάδες της Τοσίτσας οι οποίοι τους επιβίβασαν σε ταξί.

Τα σκουπίδια αυτά που με την στήριξη των μπάτσων λυμαίνονται το κέντρο τής Αθήνας δεν μας είναι άγνωστα καθώς είναι η ίδια ομάδα πού διατηρεί πιάτσα στα Προπύλαια και έξω από την Νομική απο όπου έχουν εκδιωχθεί πολλάκις φορές.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
Αναρχικοί/Αναρχικές

Δεν υπάρχουν σχόλια: