Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Παραλίγο τραγωδία στο λιμάνι του Ρεθύμνου: Ναύτης έπεσε από καράβι λόγω κακοκαιρίας!


Απίστευτο περιστατικό,που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία,με έναν ναύτη ο οποίος έπεσε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα από καράβι τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο λιμάνι Ρεθύμνου.

Το "κινηματογραφικό" γεγονός συνέβη λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα όταν ένας 55χρονος ναυτης σε φορτηγό καράβι, προσπαθώντας να δέσει τους κάβους (φτάνοντας το καράβι στο λιμάνι Ρεθύμνου) έπεσε στη θάλασσα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και των ανέμων.

Αμέσως έγινε αντιληπτός και δόθηκε σήμα στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου να συνδράμει. Μετά από τιτάνια προσπάθεια, καθώς τα ρεύματα της θάλασσας έσπρωχναν τον ναύτη προς τα μέσα, με τη συνδρομή σκάφους του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, το πλοίο ''Olympus'' που ήταν δεμένο στο λιμάνι, αλλά και με σωσίβια που είχαν ρίξει οι συνεργάτες του ναύτη από το καράβι του, ο 55χρονος κατάφερε να βγει στη στεριά και άμεσα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για εξετάσεις.

Υπήρχε μάλιστα η πληροφορία ότι ο 55χρονος άνδρας, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο η κατάσταση του , τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ καλή και δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο, δίνοντας τέλος σε μια πραγματικά απίστευτη περιπέτεια τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
https://flashnews.gr/post/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom