Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Φρίκη στα Πετράλωνα: "Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια"! - Βρέθηκαν ίχνη τεμαχισμού! (φωτο & βίντεο)


Θύμα άγριας δολοφονίας φέρεται να είναι ένας 50χρονος στα Πετράλωνα.Σήμερα το πρωί τον αναζήτησαν οι φίλοι του και πήγαν στο σπίτι του. Ο 20χρονος βαφτισιμιός του και γείτονας του 50χρονου, τους
είπε ότι σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια. Ανατριχιαστικά τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας.

Σε μία άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα οδηγούν τα στοιχεία για την εξαφάνιση ενός 50χρονου, τον οποίο αναζήτησαν οι φίλοι του στο σπίτι του, το πρωί του Σαββάτου (28.12.2019).

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας ζει και ο βαφτισιμιός του 50χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 20χρονος φέρεται να τους είπε πως έχει σκοτώσει τον νονό του και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών!

Αμέσως, οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν την αστυνομία που έκανε έρευνες σε κάδους απορριμάτων της περιοχής, ωστόσο δεν βρήκε τίποτα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος είχε ίχνη από αίματα στα χέρια του.

Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του 50χρονου, όπου εντοπίστηκαν ίχνη τεμαχισμού. Ο βαφτισιμιός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τον τεμάχισε την περασμένη Πέμπτη και τον πέταξε στα σκουπίδια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
https://www.newsit.gr/

Στους κάδους σκουπιδιών ψάχνουν για το πτώμα του 52χρονου

Τραγική οικογενειακή ιστορία εκτυλίσσεται στα Κάτω Πετράλωνα, καθώς 52χρονος που αγνοείται από την Πέμπτη φέρεται να δολοφονήθηκε από τον βαφτισιμιό του, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια.

Ο 20χρονος βαφτισιμιός, ο οποίος και συνελήφθη, προχώρησε το Σάββατο στην τραγική αποκάλυψη.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι η μητέρα του δράστη, η οποία είναι ρακοσυλλέκτρια, όταν ρωτήθηκε - σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής - πού βρίσκεται ο 52χρονος απάντησε ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιός της.
IMG_4759


IMG_4760
IMG_4765
IMG_4768
Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο δραστης με τη μητέρα του.

Γείτονες αναρωτηθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, πού βρίσκεται ο 52χρονος.

Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου ανέφερε για το θύμα: «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα τον 20χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: ''αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας''. Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: ''ξέρω γω μάλλον θα τον σκότωσε''».



Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση στην πολυκατοικία που μένει, στην οδό Πανδώρου 9 και αφού δεν τα κατάφεραν, απευθύνθηκαν στον 20χρονο βαφτισιμιό του. Τότε εκείνος προχώρησε σε μια μακάβρια αποκάλυψη, αναφέροντας πως σκότωσε τον νονό του χθες και τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή των Πετραλώνων!

Κάτοικος της περιοχής μιλά για έναν ατημέλητο άνδρα, αναφερόμενη στον δράστη, ενώ δεν θεωρεί πιθανό το σενάριο να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.





Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται σε κάδους.

Μάλιστα, ίχνη αίματος φέρεται να βρέθηκαν στο σπίτι του βαφτισιμιού.

Άμεσα ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας που ξεκίνησε την αναζήτηση σε κάδους, χωρίς να έχει βρει κάτι μέχρι στιγμής.

Πλέον, αναμένεται ο Εισαγγελέας, προκειμένου να εισέλθουν στο σπίτι του 52χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε ίχνη αίματος στα χέρια του.
Αναφερόμενη στο θύμα, τονίζει ότι συχνά έφευγε μεθυσμένος από το καφενείο όπου σύχναζε.
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom