Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο bazaar και Κάλαντα Χριστουγέννων από τον σύλλογο Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νίας (φωτο & βίντεο)


Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το χριστουγεννιάτικο bazaar του συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού "Αξέχαστες Πατρίδες" σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό σύλλογο Χρώματα
Αγάπης,που φιλοξενήθηκε στο δημοτικό πνευματικό κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" στο Αιγάλεω.

Οι εκθέτριες που είναι μέλη και φίλες του συλλόγου, στόλισαν το χώρο με τις χειροποίητες δημιουργίες τους και ο κόσμος τις υποστήριξε, αγοράζοντας δωράκια για να τα προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, στηρίζοντας έτσι και τον φιλανθρωπικό σκοπό του συλλόγου Χρώματα Αγάπης.
















Και του χρόνου με υγεία!

Κάλαντα Χριστουγέννων από τα παιδιά του συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα παιδιά του συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νίας "Αξέχαστες Πατρίδες" μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έψαλλαν τα πατροπαράδοτα Κάλαντα των Χριστουγέννων "Χριστός 'Γεννέθεν", σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου σε όλη την Αττική.


Επίσης επίσημη πρόσκληση δέχτηκε ο σύλλογος από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ.Βασίλη Λεβέντη, όπου και παρευρέθηκε.

Οι οικοκύρηδες των σπιτιών υποδέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση τα παιδιά, τα οποία μαζί με την αναγγελία του χαρμόσυνου μηνύματος της γέννησης του Θεανθρώπου, έδωσαν τις ευχές τους για υγεία, ευημερία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά το τουριστικό γραφείο ΚΤΕΝΑΣ TRAVEL, για την παραχώρηση του μεταφορικού μέσου της μετακίνησης, αφιλοκερδώς.









Ο σύλλογος εύχεται Χρόνια Πολλά και Πάντα και του Χρόνου!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom