Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

Τραγωδία στη Βοστώνη: Μητέρα πήρε τα παιδιά της και πήδηξε στο κενό! (βίντεο)


Διπλή δολοφονία και αυτοκτονία πίσω από τους τρεις θανάτους που συγκλόνισαν τη Βοστώνη ανήμερα των Χριστουγέννων. Μια 40χρονη μητέρα φαίνεται πως έριξε τα δυο μικρά παιδιά της στο κενό και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια από την ταράτσα ενός πάρκινγκ.

Αυτή είναι η εκτίμηση των αρχών τη Βοστώνη. Πως η 40χρονη Έριν Πασκάλ, έριξε στο κενό την τεσσάρων ετών κόρη της και τον 16 μηνών γιο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Τα στοιχεία καταδεικνύουν ότι η μητέρα Έριν Πασκάλ πήδηξε στο κενό αφού έριξε και σκότωσε την 4χρονη κόρη της και τον 16 μηνών γιο της», δήλωσε η εισαγγελέας της κομητείας Σάφολκ Ρέιτσελ Ρόλινς στη Βοστώνη. Οι θάνατοι των δύο παιδιών «είναι πιθανόν» δολοφονία, υπογράμμισε.

Η Πασκάλ, η κόρη της Άλισον και ο γιος της Άντριου διέμεναν στη συνοικία Ουεστ Ρόξμπερι της Βοστώνης.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, τα δύο παιδιά έπεσαν πρώτα, ενώ ακολούθησε η Πασκάλ.

Η έρευνα συνεχίζεται. Προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί σημειώματα αυτοκτονίας και δεν είχαν γίνει καταγγελίες στις αρχές για τη μητέρα.


«Σήμερα είναι μια πάρα πολύ θλιβερή ημέρα, καθώς ξεκινάμε να ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ μιας τραγωδίας που εκτυλίχθηκε χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων» είπε η Ρόλινς, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Βοστώνη.

Οι θάνατοι, όπως σημείωσε, «αποκαλύπτουν την αόρατη μάχη» με την κατάθλιψη και άλλες ψυχικές παθήσεις από τις οποίες πολλοί άνθρωποι υποφέρουν. «Το πιο σημαντικό, θέλω να δώσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου σε αυτήν την οικογένεια» είπε η Ρόλινς.

Η εισαγγελία περιέγραψε τη σκηνή ως «φρικτή» και ιδιαιτέρως σπαρακτική, καθώς συνέβη τα Χριστούγεννα. «Υπήρχαν παιδικά παπούτσια και ένα παπούτσι ενήλικα. Προσωπικά αντικείμενα των παιδιών και της μητέρας διασκορπισμένα στον δρόμο» ανέφερε η Ρόλινς.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: