Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προκαλεί την ΕΛ.ΑΣ.: Μπείτε στα σπίτια μας!


Την Αστυνομία να μπει στα σπίτια «συντρόφων» προκαλεί ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Αφορμή για τη δήλωσή του αποτέλεσε η παρουσία κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής δίπλα σε σπίτι στελέχους του Ρουβίκωνα στου Ζωγράφου. Η ανάρτηση έρχεται λίγες ημέρες μετά τις απειλές της αναρχικής συλλογικότητας, απαντώντας στα σχέδια του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα Εξάρχεια.

Η ανάρτηση του στελέχους του Ρουβίκωνα

Τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται δίπλα σε σπίτι συντρόφου του Ρουβίκωνα στην περιοχή του Ζωγράφου. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ;Να υποθέσουμε πως η παρουσία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ δυο τετράγωνα από το σπίτι του συντρόφου μας έχει να κάνει με εντολές της πολιτικής ηγεσίας η οποία θέλει να εμπλέξει την συγκεκριμένη υπηρεσία με μας; Να υποθέσουμε πως η αντιτρομοκρατική μπαίνει στο παράλογο κάδρο που φτιάχνει η ΝΔ;

Ας το υποθέσουμε λοιπόν. Και με βάση αυτό το δεδομένο έχω να πω το εξής:Αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία εμπλέκεται πλέον στις έρευνες για μια μαζική οργάνωση με μεγάλο κοινωνικό έρεισμα σας προκαλώ:Μπείτε αύριο σε όλα τα σπίτια μας. Κάντε κατ’οίκον έρευνα όπου νομίζετε αύριο το πρωί. Ενα πράγμα θα υπογράψουν όλοι οι εμπλεκόμενοι: ΟΥΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗ.


https://www.eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom