Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Απίστευτη υπόθεση στα Τρίκαλα: Πουτ δε κοτς ντάουν! - Ο κλεφτοκοτάς είχε κι 1 κιλό χασίς στο σπίτι του


Απίθανο κι ευτράπελο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Τρίκαλα,που θυμίζει έντονα το πετυχημένο σενάριο παλαιότερης τηλεοπτικής διαφήμισης!

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο trikalavoice.gr συνελήφθη, χθες (24-07-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 33χρονος, διότι όπως εξακριβώθηκε, λίγο νωρίτερα διέρρηξε κοτέτσι ιδιοκτησίας 49χρονου και αφαίρεσε 16 κότες.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και προσπαθώντας ανεπιτυχώς να διαφύγει προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, ωστόσο ακινητοποιήθηκε.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι αφαιρεθείσες κότες, ένας κόφτης και ένα σιδεροπρίονο.

Ομως η υπόθεση έχει και συνέχεια που δεν είχε προβλέψει ο σεναριογράφος της διαφήμισης...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκε επίσης χθες το πρωί και κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα κάνναβης σε οικία στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε οικία 33χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 111 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος είχε συλληφθεί τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για τα αδικήματα της κλοπής και της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών,απλά πρόκειται για τον κλεφτοκοτά που.... ατύχησε εις διπλούν!

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom