Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Η “Ντάνα”, ο πρώην Υπουργός, το μανικιούρ και τα χασισόδεντρα

Το παρασκήνιο μιας επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κυψέλη

Στην… πιάτσα ήταν γνωστή με το όνομα «Ντάνα». Συχνός θαμώνας σε ακριβά εστιατόρια της Αθήνας και της παραλιακής με τον λογαριασμό να είναι συνήθως… τετραψήφιος. Μόνο που δεν πλήρωνε εκείνη…

Ο κύριος που την συνόδευε, συχνά – πυκνά, δεν ήταν άλλος από κορυφαίο πολιτικό στέλεχος του κεντρώου χώρου που μάλιστα έχει διατελέσει και υπουργός στο παρελθόν. Φαίνεται ότι οι δυο τους είχαν πολύ στενή σχέση μιας και η 40χρονη, με την εντυπωσιακή εμφάνιση, είχε αναλάβει εδώ και χρόνια την… περιποίηση των νυχιών του. Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών την συνέλαβαν βρήκαν στην κατοχή της και ένα βαλιτσάκι με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Όμως οι συχνές επαφές της 40χρονης με τον κορυφαίο πολιτικό και τα δείπνα σε πανάκριβα εστιατόρια της πρωτεύουσας, στην αρχη μπήκαν στο «μικροσκόπιο» των αρχών. Γρήγορα όμως αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από προσωπική γνωριμία και στενή επαφή που δεν είχε σχέση με την δράση της 40χρονης στο
εμπόριο ναρκωτικών.

Όμως η «Ντάνα», με αδυναμία στον αγαπημένο της σκύλο όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο για την δίωξη Ναρκωτικών.

Παρά το γεγονός ότι όταν συνελήφθη πριν από λίγες μέρες μαζί με τους συνεργούς της στα Πατήσια και την Κυψέλη με 84 κιλά χασίς, δεν είπε το παραμικρό, στον 11 ο όροφο της Γ.Α.Δ.Α θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους «έναν πολύ σημαντικό παίκτη στην διακίνηση ναρκωτικών στην χώρα μας».

«Έδινε εντολές, μοίραζε τις ποσότητες, ήταν παρούσα σε φορτώματα ναρκωτικών. Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο μόνο στην συγκεκριμένη υπόθεση» λέει αστυνομικός μιλώντας για την «Ντάνα».

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρχών η 40χρονη είχε συλληφθεί παλιότερα για σωματεμπορία και μάλιστα είχε σημανθεί με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας. «Αυτά είναι… νεανικά πταίσματα» λένε από την Δίωξη Ναρκωτικών.

Η «ΝΤΑΝΑ», ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ «BRUTAL» ΚΑΙ ΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ

Για την εντυπωσιακή ξανθιά «Ντάνα», σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες και επαφές που την εμπλέκουν σε ακόμα δυο πολύ μεγάλες υποθέσεις ναρκωτικών. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν είχαν εντοπιστεί σε ταξί στα διόδια της Ελευσίνας, σε σπίτι στο Αιγάλεω και σε αποθήκη στη Νέα Πέραμο πάνω από 800 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 7,5 κιλά κοκαΐνης ενώ το κέρδος από την πώληση των ναρκωτικών, εκτιμάται ότι θα ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα, τα πακέτα των ναρκωτικών είχαν σφραγίδα με την λέξη «Brutal».

Επόμενη μεγάλη υπόθεση που η 40χρονη φέρεται να έχει εμπλοκή, είναι η φυτεία με τα περισσότερα από δέκα χιλιάδες δενδρύλλια χασίς που εντοπίστηκαν στις αρχές Ιουνίου σε δύσβατη περιοχή στην θέση Βίλιζα στην περιοχή Στεφάνη Βοιωτίας. Όταν το astinomiko.gr έθεσε ερωτήματα σε ανώτερους αξιωματικούς της αστυνομίας για το αν τελικά η 40χρονη είχε κομβικό ρόλο στις δυο υποθέσεις, η απάντηση ήταν… «συ είπας». Και ο νοών νοείτω…
https://astinomiko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom