Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Τραγωδία στην Κρήτη: Nεκρό βρέφος 9 μηνών!


Θρήνος στο Ηράκλειο όπου ένα μωρό μόλις 9 μηνών έχασε τη ζωή του.Οι γονείς είχαν αφήσει το παιδί σε φιλικό ζευγάρι(κατ' άλλες πληροφορίες στη γιαγιά του) προκειμένου να πάνε στις ελιές.

Το αγοράκι φαίνεται ότι κατάπιε κάποιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να πνιγεί.Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Η τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Κόκκινο Πύργο, όπου ένα μωρό μόλις 9 μηνών έχασε τη ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του μωρού, με καταγωγή από την Αλβανία, το είχαν εμπιστευτεί σε φιλικό ζευγάρι προκειμένου να πάνε στις ελιές. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ωστόσο το παιδάκι βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του.

Το μωρό, που ήταν αγοράκι, φαίνεται πως κατάπιε κάποιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών σε κωματώδη κατάσταση. Οι γιατροί αφού το διασωλήνωσαν έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ όπως και έγινε.

Ωστόσο η κατάσταση του παιδιού δεν ήταν καθόλου καλή με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

“Το 9 μηνών παιδί έφτασε στο ΠΑΓΝΗ από το Κέντρο Υγείας Μοιρών. Δυστυχώς όμως οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν νεκρό”, ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

από cretalivecretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom