Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Τραγωδία στο Καλό Νερό: Ανάμεσα στους νεκρούς, η 13χρονη που “άρπαξαν” Ρομά - Συνελήφθη ο πατέρας της


Τρία είναι τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε στο Καλό Νερό Μεσσηνίας, κοντά στην Κυπαρισσία, το βράδυ της Παρασκευής (28.12.2018). Δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

Δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και μία 13χρονη, καθώς και ένας 23χρονος είναι τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες το βράδυ στον κόμβο του Καλού Νερού, κοντά στην Κυπαρισσία.

Την ζωή τους έχασαν μια 13χρονη ρομά από την Καλαμάτα, ένας 14χρονος ρομά (αδερφός της 18χρονης, που νοσηλεύεται) από την περιοχή Βιδιά Πύργου και ένας ακόμα 23χρονος ρομά από την ίδια περιοχή.

Όσον αφορά στους τρεις τραυματίες, δύο εξ αυτών, ένας 35χρονος και μία 18χρονη διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ένας 26χρονος, που φέρει ελαφρύτερα τραύματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Στην εντατική νοσηλεύεται ο 35χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, ενώ στο ίδιο Νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και μια 18χρονη ρομά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, στο τροχαίο εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα. Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος και επέβαιναν ο 23χρονος, η 18χρονη, ο 14χρονος και η 13χρονη συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος (προφανώς το εμβόλισε από πίσω), ο οποίος είναι πατέρας της 13χρονης και ακολουθούσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα. Στην συνέχεια το πρώτο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αστυνομία για να εξακριβώσει τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος συνέλαβε τον 37χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr, από αυτόπτες μάρτυρες είναι συγκλονιστικές. Αναφέρουν πως κάποιοι “άρπαξαν” μια κοπέλα (σ.σ. πληροφορίες κάνουν λόγο για ρομά) από τον Πύργο Ηλείας, με την οικογένειά της να ξεκινά “καταδίωξη” του οχήματος, μέσα στο οποίο βρισκόταν η 13χρονη.

Στο ύψος του Καλού Νερού, που βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα πριν την Κυπαρισσία, το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν η κοπέλα έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα τρίτο, διερχόμενο όχημα που βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα.
Ο οδηγός του τζιπ (σ.σ. το διερχόμενο όχημα) έχει τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες του newsit.gr από το τροχαίο στην Κυπαρισσία

Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρέςτροχαίο στην Κυπαρισσίατροχαίο στην Κυπαρισσίατροχαίο στην Κυπαρισσία
Μάλιστα, πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως μόλις λίγα μέτρα πριν σημειωθεί το τροχαίο, τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αστυνομικό μπλόκο.
Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες και δύο οχήματα.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην Κυπαρισσία


Ρεπορτάζ: newsit.gr
Με πληροφορίες από: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom