Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικες τραγωδίες με τρεις νεκρούς σε Θεσ/κη,Φυλακές Κορυδαλλού και Κρήτη


Μπορεί τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους να είναι μια λαμπερή γιορτή,όμως για άλλους η καθημερινότητα εξακολουθεί να τρέχει και κορυφώνεται με τραγικό τρόπο για κάποιους συνανθρώπους μας.

Τρία περιστατικά,από τρία διαφορετικά μέρη της χώρας μας δείχνουν ξεκάθαρα την άλλη πλευρά του φεγγαριού,χωρίς λαμπιόνια,γαλοπούλες κλπ...

Ας τα δούμε ένα - ένα

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία σε διαμέρισμα - Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες μέσα στο διαμέρισμα μετά τη φωτιά.
Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικία στην οδό Μακεδονικής Αμύνης σήμερα τα ξημερώματα. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο και έθεσαν υπό έλεγχο τις φλόγες εντόπισαν τον άνδρα στην τουαλέτα του διαμερίσματος. Δυστυχώς όταν τον προσέγγισαν ήταν ήδη νεκρός.
Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 52 ετών, δεν φέρει εγκαύματα. Φαίνεται ότι προσπάθησε να αποφύγει τις φλόγες ωστόσο οι πυκνοί καπνοί του στοίχησαν τη ζωή.

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στο πειθαρχείο της Δ´ πτέρυγας του καταστήματος κράτησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κρατούμενος έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια.
Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για καρδιολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα. Να σημειωθεί ότι ο κρατούμενος ήταν σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ.

Κρήτη: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα ανήμερα τα Χριστούγεννα

Ανήμερα Χριστουγέννων επίσης, επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή του ένας άνδρας στην Κρήτη βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Όλα συνέβησαν χθες στη Νεάπολη Λασιθίου όταν ένας ηλικιωμένος πήρε την καραμπίνα του και αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του.

Το άψυχο σώμα του εντόπισε, μετά από έρευνα, συγγενικό του πρόσωπο που ειδοποίησε τις αρχές και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία - νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom