Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ηράκλειο Κρήτης: Μία αυτοκτονία και μία απόπειρα από δύο ηλικιωμένους!


Μία νέα αυτοκτονία έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα,αλλά και μια απόπειρα που ευτυχώς δεν πέτυχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapos νωρίς το απόγευμα  ένας 72χρονος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του Κερατόκαμπου Ηρακλείου όταν ο άτυχος ηλικιωμένος πήρε ένα όπλο και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής ο οποίος – σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία – επιβεβαίωσε πως πρόκειται για αυτοκτονία ενώ την ίδια ώρα οι άνδρες της αστυνομίας άρχισαν τις έρευνες ώστε να βρεθούν οι λόγοι που τον ώθησαν να κόψει το νήμα της ζωής του.

Με ένα σπασμένο μπουκάλι επιχείρησε να… αυτοκτονήσει

Συναγερμός σήμανε σήμερα στις αρχές για έναν ακόμα ηλικιωμένο στις Γούβες Ηρακλείου που επιχείρησε κι αυτός να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα αργά το μεσημέρι όταν ο άτυχος άνδρας έσπασε ένα μπουκάλι και προσπάθησε να κόψει τον λαιμό του και τα χέρια του με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ωστόσο η κίνησή του έγινε αντιληπτή και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία.

Οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εισήχθη στο χειρουργείο για άμεση επέμβαση.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο άτυχος άνδρας θέλησε να βάλει τέλος στην ζωή του.
https://www.cretapost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom