Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ενας από τους ληστές των Βριλησσίων είναι ο δολοφόνος της 51χρονης στη Μάνδρα


Η άτυχη γυναίκα είχε δολοφονηθεί στη Μάνδρα Αττικής στην αυλή του σπιτιού της τον περασμένο Μάιο. Οι αστυνομικοί λένε τώρα ότι ο δολοφόνος της είναι ο ένας από τους δύο ληστές του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια.

Η ληστεία στο σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια αποκάλυψε τον δολοφόνο της γυναίκας στη Μάνδρα.Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν αμέσως στο περιστατικό, τραυμάτισαν και ακινητοποίησαν τον έναν από τους δύο δράστες και στη συνέχεια συνέλαβαν και τον δεύτερο. Τώρα οι αστυνομικοί λένε ότι ο ένας από τους δύο είναι ο δολοφόνος της 51χρονης.
Η γυναίκα τον περασμένο Μάιο είχε επιστρέψει από το καζίνο στο σπίτι της ξημερώματα. Ένας άγνωστος την είχε ακολουθήσει ως την αυλή, μερικά μέτρα από την είσοδο του σπιτιού και την είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί θεωρούσαν τότε ως πιθανό κίνητρο την ληστεία, καθώς δεν είχε εντοπιστεί η τσάντα της άτυχης γυναίκας.
Η γυναίκα βρέθηκε μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της σε ύπτια θέση και το κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος από τις σφαίρες που είχε δεχθεί από το πιστόλι των 9 χιλιοστών, που κρατούσε ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, η 51χρονη μαζί με επιστήθια φίλη της που διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του θύματος, το βράδυ είχαν βγει για να διασκεδάσουν και λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Μάλιστα για την έξοδο τους χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο της φίλης της 51χρονης. Όταν επέστρεψαν το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητο της φίλης της και μπήκε στην αυλή του σπιτιού της. Εκεί φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην άτυχη γυναίκα ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος την πλησίασε την στιγμή που η γυναίκα ήταν έτοιμη να ανοίξει την πόρτα της οικίας της.
Αργότερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.
Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου
https://www.newsit.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Θρίλερ με την εκτέλεση της 51χρονης στη Μάνδρα

Ποιος "έφαγε" την όμορφη Φρειδερίκη στη Μάνδρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom