Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Καβάλα: Από το φιλικό περιβάλλον του θύματος ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου

Φύγανε μαζί από καφέ όπου διασκεδάζανε

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου Μάριου που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ ομολόγησε την πράξη του.

Πρόκειται για φίλο του 18χρονου Αλβανικής καταγωγής και ίδιας ηλικίας ο οποίος ανακρινόταν από το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας όταν είχε κληθεί μαζί με άλλους φίλους του άτυχου Μάριου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δράστης και θύμα λίγη ώρα πριν την δολοφονία φύγανε μαζί από καφέ της Καβάλας στο οποίο και διασκεδάζανε.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μαλώσανε για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί και ο καυγάς να κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία του 18χρονου Μάριου.

Μπράβο στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για την αποτελεσματικότητα και τα γρήγορα αντανακλαστικά της όσον αφορά την διαλεύκανση της υπόθεσης.
https://www.proininews.gr/

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι είναι φίλος του θύματος και τον σκότωσε κατά λάθος, καθώς το πιστόλι που κρατούσε εκπυρσοκρότησε, ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του ιατροδικαστή το θύμα έφερε τραύμα στο στήθος και όχι στην πλάτη όπως είχε γίνει αρχικώς γνωστό. Το τραύμα ήταν διαμπερές, διέτρησε τον πνεύμονα, το θύμα επιχείρησε να τρέξει αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν πιστόλι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος είπε ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε και ότι σίγουρα γνώριζε τον δράστη.

Η κηδεία του 18χρονου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή καθώς αναμένονται συγγενείς του από το εξωτερικό.

kavalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom