Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ: Η Χρυσοβελώνη στη θέση του Σγουρίδη


Η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη,εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, ορκίζεται στις 15:30 υπουργός στη θέση του παραιτηθέντος υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Παν. Σγουρίδη.

Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την κυρία Χρυσοβελώνη στον
αέρα του παραπολιτικά fm πριν από λίγα λεπτά.

Η νέα υπουργός,η οποία δεν είναι βουλευτής, συνομιλούσε με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο στο ραδιόφωνο όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον κύριο Τσίπρα που της ζήτησε να πάρει τη θέση του Σγουρίδη...

Εκλεισε προς στιγμήν το τηλέφωνο στον δημοσιογράφο και επανήλθε αναγγέλοντας την υπουργοποίησή της.

Σύντομο βιογραφικό της

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Γεννήθηκε το έτος 1962 και κατοικεί μόνιμα στον Βόλο.
Επάγγελμα:
Από το έτος 1986 είναι μάχιμη δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Βόλου και ασχολείται με όλους τους κλάδους του Δικαίου.
Σπουδές:
Φοίτησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ξένες γλώσσες:
Αγγλική, Γαλλική και γνώσεις Γερμανικής.
Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Τον Μάιο 2012 καθώς και στις επαναληπτικές εκλογές τον Ιούνιο του έτους 2012 εξελέγη Βουλευτής Μαγνησίας, με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η παραίτηση του κ. Σγουρίδη έγινε δεκτή μετά από έξι ημέρες και μετά το σάλο που είχε προκληθεί από τις δηλώσεις του ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες. Ο πρωθυπουργός που αναχωρούσε για τη Σύνοδο Κορυφής είχε αρκεστεί να διαμηνύσει ότι θα ασχοληθεί με το θέμα μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.

Στην επιστολή του ο κ. Σγουρίδης φέρεται να ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα για τη συνεργασία.
Σε επιστολή του ο κ. Σγουρίδης ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, τοποθετώντας τον στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και προσθέτει "τίμησα την επιλογή τους, καταθέτοντας, καρδιά, ψυχή και έργο".

"Συνεχίζω και στηρίζω την κυβέρνηση αυτή γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που την μαστίζει. Είναι η μόνη ελπίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας" προσθέτει ο κ. Σγουρίδης, καταλήγοντας στην επιστολή του "για να μην γίνω εμπόδιο σ' αυτή την ελπίδα, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στην διάθεση του πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom