Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Άτιμη κρίση! Πουλάει το σπιτάκι του ο Γιάννος Παπαντωνίου


Θύμα της οικονομικής κρίσης έχει πέσει,όπως φαίνεται, και ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος βγάζει στο σφυρί την... υπέροχη βίλα του στη Σύρο.
siros.jpg
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», το ζεύγος Παπαντωνίου, που τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ ο καθένας για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» το 2009 –υπόθεση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ το 2012- πουλάει σήμερα την εν λόγω κατοικία και το πέριξ αυτής οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 9575 τμ για 1.800.000 ευρώ. Η τιμή θεωρείται μικρή, αν σκεφτεί κανείς, ότι το 2010 η εμπορική τιμή της 224 τμ διώροφης κατοικίας ανερχόταν στα 2000000 ευρώ.
spiti.jpg
Το σπίτι με τους χλιδάτους εσωτερικούς χώρους, την τεράστια πισίνα και την απίστευτη θέα, που στα χαρτιά ανήκει στην σύζυγο του πρώην υπουργού, κα Σταυρούλα Κουράκου, περιλαμβάνει ένα τζάκι, μια τραπεζαρία, ένα master υπνοδωμάτιο, δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, τέσσερα υπνοδωμάτια-ξενώνες με τρία μπάνια, έναν ανεξάρτητο οικίσκο–ξενώνα με ακόμη δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, μια μικρή κουζίνα, αλλά και δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια για το προσωπικό με δύο μπάνια, σαλόνι και κουζίνα. Η κατοικία διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους, κεντρική θέρμανση, δρύινα πατώματα και σύστημα μουσικής, που επιτρέπει αυτή να ακούγεται και στους εξωτερικούς χώρους.
spitis.jpg
spiti3.jpg
Σύμφωνα με  τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο οικόπεδα που διατίθενται προς πώληση μαζί με την βίλα, έχουν επίσης άδεια για πισίνα και ανέγερση δύο κατοικιών έως 120 τμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom