Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Σκέψεις για διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα έκτροπα στο Περιστέρι


Σκέψεις ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος κάνει ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος βλέπει πως τα πράγματατα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αλλάζουν.

Ο υφυπουργός αθλητισμού είναι προβληματισμένος μετά και τα τραγικά
γεγονότα που συνέβησαν στο Περιστέρι με τις συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Ατρομήτου και της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι έληξε με τους Περιστεριώτες να κερδίζουν 1-0 την «Ένωση»,όμως μετά το τέλος υπήρξε ένταση... Πιο συγκεκριμένα, περίπου 50... χουλιγκάνοι των φιλοξενούμενων μπήκαν μέσα στον περιβάλλοντα χώρo του γηπέδου, σπάζοντας τις πόρτες της Θύρας 1 και κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 7.

Υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, η οποία κράτησε λίγα λεπτά μέχρι να παρέμβουν τα ΜΑΤ, με τα οποία συνεχίστηκε η ένταση!

Η αστυνομία προχώρησε και σε τέσσερις συλλήψεις οπαδών, δύο της ΑΕΚ και δύο του Ατρομήτου.Μεταξύ αυτών βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο οπαδός που κατήγγειλε ότι τραυματίστηκε με μαχαίρι στην συμπλοκή, ο οποίος κρατείται για την συμμετοχή του στα επεισόδια.

Δείτε βίντεο 




Πριν λίγο καιρό ο κύριος Κοντονής είχε προειδοποιήσει πως αν υπάρξουν ξανά επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα, ίσως διακόψει το πρωτάθλημα, οπότε αυτή η σκέψη του είναι πολύ πιθανόν να γίνει πράξη, μετά και τα έκτροπα στο Περιστέρι.

Αυτό που διαρρέεται πάντως από την πλευρά Κοντονή, σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πιθανή διακοπή του πρωταθλήματος από αυτό το Σαββατκύριακο, είναι ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη προς το παρόν, ωστόσο σήμερα θα λάβει υπόψιν του όλες τις παραμέτρους, αφού ενημερωθεί από τις εκθέσεις των παρατηρητών αλλά και της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom