Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ποιος είναι ο εκδότης που συνελήφθη για εκβιασμό


Νωρίτερα αναφέραμε την είδηση της σύλληψης ενός εκδότη και δύο δημοσιογράφων από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπειτα από εισαγγελική παραγγελία και κατόπιν πολύμηνης παρακολούθησης

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ,πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων καθώς οι τρεις πλησίαζαν στελέχη δημόσιων οργανισμών και τραπεζών και τους απειλούσαν πως είτε θα τους δώσουν κρατική διαφήμιση είτε μέσω των μέσων ενημέρωσης που είχαν θα τους δυσφημούσαν.

Οπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr,αλλά και σε πολλά ακόμα site μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη" Παναγιώτης Μαυρίκος, καθώς και οι δημοσιογράφοι Χρήστος Φράγκος (συντάκτης του άρθρου "η Google να ρίξει τον Τσίπρα"!) και Π. Μούσας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μόλις ολοκληρωθούν θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Ποιος είναι όμως ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος,άγνωστος στο ευρύ κοινό,αν και οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για γνωστό... μεγάλο εκδότη;

Διαβάστε παρακάτω για τον βίο και την πολιτεία του κυρίου στους διαδρόμους της εκάστοτε εξουσίας και κυρίως της Ν.Δ.

Ποιος είναι αλήθεια ο Παναγιώτης Μαυρίκος (ο οποίος ξεκίνησε από το παλιό ΤΗΛΕΑΣΤΥ τού Καραγκιοζοφέρη) κορόιδα εθνικιστές, εθνικόφρονες, ακροδεξιοί, χουντοβασιλικοί και λοιποί συγγενείς; Ορθώς αναρωτιέται ο ακατανόμαστος !

Ο «γαλάζιος» εκδότης που κολυμπά στην κρατική διαφήμιση

Πώς ο μικρός ρεπόρτερ έγινε προνομιακός συνομιλητής των υπουργών; ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ελάχιστοι γνώριζαν τον δημοσιογράφο και μετέπειτα εκδότη τεσσάρων εφημερίδων κ. Παναγιώτη Μαυρίκο. Από το ευρύ κοινό ενδεχομένως να είχαν ανακαλύψει την πολυσχιδή δράση του μόνον οι τηλεθεατές του ΤΗΛΕΑΣΤΥ του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.

Οι πρώτοι που άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι κάτι καινούριο είχε προκύψει στον χώρο των media ήταν οι επικεφαλής των γραφείων× Τύπου των υπουργείων, οι οποίοι δέχονταν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση οχλήσεις από τον νεόκοπο (τότε) εκδότη.

Ορισμένοι δε εξ αυτών επισήμαιναν το αλαζονικό στυλ με το οποίο διεκδικούσε κρατικά χρήματα. Το αίτημα του κ. Μαυρίκου ήταν σχεδόν πανομοιότυπο. Απαιτούσε, όπως αναφέρουν στο «ΘΕΜΑ» τακτικοί συνομιλητές του, το «μερίδιό του» από την κρατική διαφήμιση, χωρίς ωστόσο να προσκομίζει τα απαιτούμενα στοιχεία που να πιστοποιούν την κυκλοφοριακή άνθηση του «ομίλου» που όπως έλεγε είχε χτίσει.

Παρά ταύτα, ο κ. Μαυρίκος εξακολουθούσε -όπως λέγεται- να διεκδικεί (πολλές φορές και με ένταση!) κρατική διαφήμιση. Πολλοί από τους υπουργούς είχαν δεχτεί τα αιτήματά του, γεγονός άλλωστε που πιστοποιείται από τη ροή της κρατικής διαφήμισης που φιλοξενείται στα έντυπά του. Πέραν των καταχωρήσεων, εντύπωση προκαλεί και η προβολή που έχουν οι ισχνής κυκλοφορίας εφημερίδες του από την κρατική τηλεόραση.

Κάποιοι λένε ότι καθοριστικό ρόλο για την «είσοδό» του στο σύστημα έχει παίξει η πολύ καλή σχέση που διατηρεί πρωτίστως με τον γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Γιάννη Τραγάκη και δευτερευόντως με τον υπουργό Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μαυρίκος διαθέτοντας το «γαλάζιο» διαβατήριο κατάφερε να εισβάλει στον κόσμο των media και της κρατικής διαφήμισης.

Τι έχουμε εδώ αλήθεια;;; Αυτός ο Μαυρίκος δεν είναι επίσης και εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολις;;; Η Ακρόπολις δεν στηρίζει με πάθος Χρυσή Αυγή;; Τέτοιο αφιέρωμα στο Ισραήλ εν μέσω σιωνιστικής τοκογλυφίας, μόνο επώνυμοι σιωνιστές μπορούν να κάνουν...και μάλιστα με πλάτες! Μόνο εφημερίδες με ισχυρούς δεσμούς με το Ισραήλ. Τι συμβαίνει εδώ;; Που είδε τα οφέλη της Ελληνοισραηλινης φιλίας η εφημερίδα 24 ώρες;; Μήπως στο Καστελόριζο του Παπανδρέου;; Μήπως στο αντιρατσιστικό του παγκόσμιου εβραικού συμβουλίου;;
Η πρώτη εφημερίδα που εξέδωσε ήταν η «Μεσημβρινή». Με το που βγήκε το φύλλο η οικογένεια Βαρδινογιάννη κατέθεσε εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα, διεκδικώντας τον τίτλο που της ανήκε. Με αφορμή τη συγκεκριμένη δικαστική αντιπαράθεση αποκαλύφθηκε η στρατηγική που ακολουθούσε ο «κρατικοδίαιτος» -όπως τον χαρακτηρίζουν- εκδότης.

Οπως λένε, παρακολουθούσε στην Επιτροπή Σημάτων του υπουργείου Εμπορίου τον χρόνο λήξης των σημάτων και μόλις διαπίστωνε ότι οι κάτοχοί τους δεν ανανέωναν τους τίτλους, έσπευδε και τους κατοχύρωνε. Ο κ. Μαυρίκος, όπως αποδεικνύεται, έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση στους ιστορικούς τίτλους («Μεσημβρινή», «Ακρόπολις», «24 Ωρες», «Επικαιρότητα» κ.ο.κ.). Στην περίπτωση της «Μεσημβρινής» δεν υπήρξε ανοχή από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, όπως συνέβη με τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά και την «Ακρόπολη», την οποία συνεχίζει να εκδίδει. Μετά την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου ο κ. Μαυρίκος αναγκάστηκε να αναστείλει την έκδοση της «Μεσημβρινής». Πριν από τη συγκεκριμένη εξέλιξη είχε φροντίσει τον Νοέμβριο του 2008 να προχωρήσει στην έκδοση της «Ακρόπολις». Πέντε μήνες αργότερα και ενώ η κρατική διαφήμιση έρεε, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου «Μαυρίκος Ελληνικός Τύπος Α.Ε.» προχώρησε στην έκδοση δύο ακόμη εφημερίδων.

Συγκεκριμένα, στις 8 Απριλίου του 2007 εξέδωσε την πρωινή εφημερίδα «Επικαιρότητα» και στις 15 Μαΐου έβγαλε τις «24 Ωρες». Η «Επικαιρότητα» ήταν η πρώτη εφημερίδα του «γαλάζιου» εκδότη που είχε φιλοπασοκική γραμμή. Με το ΠΑΣΟΚ, όμως, δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις.

Αλλωστε επί χρόνια κινούνταν στον χώρο που σήμερα αναπτύσσει δράση ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Από το ΠΑΣΟΚ συνδέεται φιλικά με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Παναγιώτη Κρητικό, ο οποίος λέγεται ότι έχει αναλάβει να του κάνει «περάσματα» και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το αξιοσημείωτο στην όλη ιστορία έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλα τα έντυπα του κ. Μ α υ ρ ί κ ο υ έχουν παραπλήσια κείμενα. Αυτό αποδεικνύει ότι στόχος του δεν είναι η ενημέρωση, αλλά το πώς θα καταφέρει να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερη κρατική διαφήμιση. Στον Πειραιά πλέον οι πάντες αναρωτιούνται πώς τα κατάφερε ο μικρός ρεπόρτερ του ΤΗΛΕΑΣΤΥ να γίνει εκδότης και συνομιλητής πολλών υπουργών.


Οι επιστολές στους υπουργούς και τα μνημεία ανορθογραφίας
Το «ΘΕΜΑ» σήμερα αποκαλύπτει την πρακτική που ακολουθεί ο κ. Παναγιώτης Μαυρίκος στην προσπάθειά του να προσελκύσει κρατική διαφήμιση. Πέραν των πιέσεων που ασκεί ο ίδιος, αποστέλλει και ονομαστικές επιστολές προς τους υπουργούς.

Μάλιστα, εκτός από την κρατική διαφήμιση απαιτεί να συμπεριλάβουν στα σώματα των εφημερίδων πέντε φύλλα από τα έντυπα που εκδίδει. Οταν δεν επιτυγχάνει τον στόχο του, στέλνει επιστολές διαμαρτυρίας. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των επιστολών προς τους υπουργούς είναι τα ορθογραφικά λάθη που περιέχουν.

«Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζουμε τις έντονες διαμαρτυρίες μας για το συνεχή και κατ’ εξακολούθηση αποκλεισμό της εφημερίδας μας από το σώμα των εφημερίδων που λαμβάνετε καθημερινά», αναφέρει σε μία από τις επιστολές που έχει αποστείλει σε υπουργό της κυβέρνησης ο κ. Μαυρίκος.

Το μνημείο της ανορθογραφίας, όμως, υπάρχει σε επιστολή που έχει στείλει επίσης σε υπουργό διεκδικώντας την ένταξη της εφημερίδας «Ακρόπολις» στο σώμα των εφημερίδων: «Η αρχαιοτέρα των Ελληνικών Εφημερίδων ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ επανεκδόθηκε της 28 Νοεμβρίου 2006. 

Η εφημερίδα διανείμετε πανελλαδικά και ημερήσια από το πρακτορείο Ευρώπη τόσο στα σημεία πώλησης τύπου όσο και της συνδρομητές της. Της η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ διανέμεται καθημερινά σε της της πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας καθώς και στα δρομολόγια του ΟΣΕ. Της η ποιότητα, η σοβαρότητα και η εγκυρότητα της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, προσδίδουν ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο στα κείμενα, αλλά και στην προβολή των διαφημιστικών μηνυμάτων. Στο πλαίσιο της καλής και αδιάλειπτης συνεργασίας της, παρακαλούμε να ενταχθεί η Ημερήσια Πανελλαδική Εφημερίδα Ακρόπολις στο σώμα των εφημερίδων με 5 φύλλα που λαμβάνεται καθημερινά από το πρακτορείο Ευρώπη».

Αυτά αναφέρει σε επιστολή του προς υπουργό ο κ. Μαυρίκος. Από το παραπάνω κείμενο αποκαλύπτεται ότι τα έντυπα του νεόκοπου εκδότη διανέμονται τόσο στην «Ολυμπιακή» όσο και στον ΟΣΕ. Το συγκεκριμένο προνόμιο το εξασφάλισε επί των ημερών του κ. Μιχάλη Λιάπη στο υπουργείο× Μεταφορών. Μάλιστα η επιμονή του να συνεχίσει να «ανεβάζει» σε αεροπλάνα και τρένα τις εφημερίδες του στάθηκε αφορμή για τη σύγκρουσή του με τον κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, είχε αρνηθεί ακόμη και να συναντήσει τον κ. Μαυρίκο.

Διορίστηκε και αντιπρόεδρος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου!
Εκτός από την κρατική διαφήμιση και τις εκδοτικές του ικανότητες, υπήρξε υπουργός που αναγνώρισε και τις διοικητικές ικανότητες του κ. Mαυρίκου. Ο λόγος για τον υπουργό Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος τοποθέτησε τον κ. Μαυρίκο στη θέση του αντιπροέδρου στο× Αθηνών. Ο διορισμός του αποφασίστηκε τον× Σεπτέμβριο του 2007 και ενώ διέθετε ήδη τρεις ημερήσιες εφημερίδες. Από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στο× Ψυχιατρείο, σχεδόν σε ημερήσια βάση «αποθέωνε» με πρωτοσέλιδους τίτλους τον υπουργό Υγείας.

Αρχικώς ο κ. Μαυρίκος δεν συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια του εν λόγω νοσηλευτικού ιδρύματος. Μετά την αποκάλυψη του διορισμού του δημοσιογράφου και φίλου του, κ. Αρη Σπίνου, μετέχει σχεδόν σε όλες τις συνεδριάσεις, θέλοντας να αποφύγει να εκθέσει τον υπουργό.

Ο ίδιος δηλώνει συναισθηματικά δεμένος με το× Ψυχιατρείο, επικαλούμενος την περιπέτεια ενός συγγενικού του προσώπου που είχε νοσηλευτεί εκεί. Και αν προκαλεί ερωτηματικά το πώς ένας εκδότης επιλέγεται να καταλάβει θέση-κλειδί στο Δ.Σ. του μεγαλύτερου ψυχιατρικού νοσοκομείου της χώρας, το γεγονός ότι προσφάτως επελέγη να συμμετέχει στην×Αξιολόγησης των γιατρών ΕΣΥ δείχνει την προχειρότητα με την οποία τοποθετεί πρόσωπα σε καίριες θέσεις ο κ. Αβραμόπουλος. Στη συγκεκριμένη επιτροπή ο κ. Μαυρίκος αντικατέστησε τον καθηγητή Ψυχιατρικής κ. Κωνσταντίνο Μπάλλα. Σημειώνεται ότι έχει παραχωρήσει τον μισθό του στο ίδρυμα.

Η θητεία του στη ΔΕΗ
Πριν από την ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία ο κ. Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ. Εκεί γνώρισε και τη σύζυγό του Ευαγγελία,με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Σοφία.Στα βαφτίσια της μοναχοκόρης του είχαν δώσει το «παρών» αρκετά στελέχη της Ν.Δ.

Η τελετή έγινε στον× Πειραιά και η δεξίωση στο ξενοδοχείο «Hilton». Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Γιάννης Τραγάκης, με τον οποίο συνδέεται με μακρά φιλία ο κ. Μαυρίκος, ο βουλευτής Πειραιά κ. Παναγιώτης Μελάς και ο δημοσιογράφος× Σπίνος.

Στο «Hilton» ο κ. Μαυρίκος έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τους υπαλλήλους των επώνυμων καταστημάτων. Είναι χαρακτηριστική η ιστορία που διηγείται πρόσωπο που είχε βρεθεί μαζί του πριν από έναν περίπου χρόνο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Οπως λέει, υπάλληλος γνωστής εταιρείας ρολογιών «έκανε υποκλίσεις στον Μαυρίκο»!

Ιδιοκτήτης 4 «αόρατων» εφημερίδων με πανελλαδική κυκλοφορία... 1.000 φύλλων
Είναι μόλις 35 ετών, αυτοδημιούργητος, όπως ο ίδιος δηλώνει, ιδιοκτήτης 4 εφημερίδων με συνολική κυκλοφορία που δεν ξεπερνά πανελλαδικά τα 1.000 φύλλα και κολυμπά πανευτυχής στην πλουσιοπάροχη «γαλάζια» κρατική διαφήμιση.

Ο επονομαζόμενος Ελληνας Ρούμπερτ Μέρντοχ, κ. Παναγιώτης Μαυρίκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου «Μαυρίκος Ελληνικός Τύπος Α.Ε», αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στα εκδοτικά χρονικά της χώρας, αφού κατάφερε να τινάξει την μπάνκα της κρατικής διαφημιστικής πίτας στον αέρα επί κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας εκδίδοντας εφημερίδες που δεν διαβάζει σχεδόν κανένας!

Οι εφημερίδες του κ. Μαυρίκου «Ακρόπολις», «Επικαιρότητα», «24 Ωρες» και «Αθλητική Ημέρα» έλαβαν, μόνον πέρυσι, κρατική διαφήμιση ύψους 150.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή η χαρακτηριστική φωτογραφία του εκδότη, που δηλώνει ότι έχει εργαστεί ως ελεύθερος ρεπόρτερ σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς, πολιτικός συντάκτης σε εφημερίδα και ραδιοφωνικός παραγωγός, φιγουράρει καθημερινά στις πρώτες σελίδες των εντύπων του ομίλου.

Ξεχωριστή θέση στον εκδοτικό όμιλο που εδρεύει στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά κατέχει το κεντρικό portal των «αόρατων» εφημερίδων του κ. Μαυρίκου, www.greeknews.biz, με μηδενική σχεδόν επισκεψιμότητα και στο οποίο εντυπωσιάζουν τα κρατικά διαφημιστικά banners.

Μέγας χορηγός των διαδικτυακών επιχειρήσεων του νεαρού επιχειρηματία αποδεικνύεται το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, η πολιτική ηγεσία του οποίου έκρινε ότι μέσα από το παραπάνω portal με τη σχεδόν μηδενική επισκεψιμότητα και διαφημίζοντας καθημερινά την καμπάνια «GREECE - the true experience», θα κάνει γνωστές τις ελληνικές ομορφιές στα πέρατα του κόσμου.

Σταθερός πελάτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που ουσιαστικά αναπαράγει τις εφημερίδες του ομίλου μια και δεν κρέμονται στα μανταλάκια των περιπτέρων, είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η υποψηφιότητα του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας κ. Σπύρου Σπυρίδωνα για τη Νομαρχία Πειραιά στις τελευταίες νομαρχιακές εκλογές φαίνεται ότι σύσφιγξε περαιτέρω τις σχέσεις των δύο αντρών. Καθημερινή μάχη για μία θέση στην ιστοσελίδα του κ. Μαυρίκου δίνει και η «Cosmote», ενώ την προβολή τους μέσω του greeknews.biz επιλέγουν και ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), όπως επίσης και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΘΗΣΕΑΣ!

Ο κ. Μαυρίκος έχει βάλει πλώρη για τον δημαρχιακό θώκο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, καταθέτοντας πολύ νωρίς την υποψηφιότητά του για δήμαρχος του Πειραιά. Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ» -με βασικό του σύνθημα «Να είμαστε ρεαλιστές, να ζητάμε το αδύνατο!»- φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη ώστε ο κ. Μαυρίκος να διαδεχτεί τον νυν δήμαρχο της πόλης κ. Παναγιώτη Φασούλα.

Πρόκειται για έναν προσωποκεντρικό δημοτικό συνδυασμό που διαφημίζεται στις εφημερίδες του κ. Μαυρίκου και η κυβέρνηση της Ν.Δ φροντίζει ουσιαστικά να ενισχύει μέσω της απλόχερης κρατικής διαφήμισης που του προσφέρει. Εφόδιό του στον εκλογικό μαραθώνιο των δημοτικών εκλογών, όπως ο ίδιος φροντίζει να υπενθυμίζει, αποτελεί η ανεπιτυχής υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Κερατσινίου στο παρελθόν.

Οκ. Μαυρίκος, επηρεασμένος ίσως από την πολιτική στρατηγική του κ. Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πιστεύει ότι οι πολιτικές φιλοδοξίες του θα πραγματοποιηθούν γρηγορότερα με την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Ετσι, τον Ιούλιο του 2007 ανακοίνωσε ότι θα πάρει το ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Απόλλωνα Αθηνών, το οποίο είχε πέσει στην ερασιτεχνική κατηγορία. Οι φίλαθλοι της ομάδας τον υποδέχτηκαν στη Ριζούπολη ως Μεσσία, ενώ δεν έλειψαν και εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του.

Παρότι ετοιμάστηκε προσύμφωνο αγοράς του ποδοσφαιρικού τμήματος, ακόμα περιμένουν τον κ. Μαυρίκο να υπογράψει! Ακόμα περιμένουν να υπογράψει και στη Μυτιλήνη, όταν ο ίδιος ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αγοράσει τον Αιολικό. Το τελευταίο «κρούσμα» της ποδοσφαιρικής περιπλάνησης του κ. Μαυρίκου είναι ταυτισμένο με έναν άλλο ιστορικό σύλλογο.

Τον περασμένο μήνα οι φίλαθλοι της Προοδευτικής πίστεψαν ότι η ομάδα θα ξαναπαίξει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια με τον Πειραιώτη εκδότη στο τιμόνι της. Ομως το ενδιαφέρον του όχι μόνο αποδείχτηκε πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά οι βετεράνοι της ομάδας υποστηρίζουν ότι λίγο έλειψε ο κ. Μαυρίκος να τινάξει τον σύλλογο στον αέρα!

Πηγή: Πρώτο Θέμα, Κυριακή 3/5/2009
από http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_3.html

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Καλησπέρα Δημήτρη μου. Όλα καλά;
Σημεία και τέρατα συμβαίνουν και φαίνεται ότι έχουμε γερό στομάχι για να τα καταπίνουμε αμάσητα..
Τι κάνει ο Αντρέας;
Καλή σου εβδομάδα

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλησπέρα Αννα μου!
Δόξα τω Θεώ από υγεία καλά είμαστε,χωρίς χρήματα συνηθίσαμε κι αυτά τ' απίθανα που γίνονται πάνε πλέον να γίνουν καθημερινότητα που πρέπει να χαλαρώσουμε για να την... απολαύσουμε!!!

Ο Αντρέας αντράκι πια,μια χαρά πάει και με τον παιδικό από τις γιορτές και μετά και από την ώρα που σχολάει με μια μπάλα ως το βράδυ!!!

Η κούκλα σας,είναι και λίγους μήνες μεγαλύτερη,θα 'χει γίνει τώρα κοπελάρα έτσι;

Να είσαι καλά,καλή βδομάδα επίσης,χάρηκα που τα είπαμε!

Read more: Go to TOP and Bottom