Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κι άλλο τέρας συνελήφθη για αποπλάνηση κοριτσιού μόλις 6 ετών


Ακόμα μία περίπτωση αποπλάνησης μικρού παιδιού ήρθε στην επιφάνεια με τη σύλληψη 40χρονου τέρατος στο Μενίδι Αττικής. Πρόκειται για την υπόθεση βιασμού ενός μικρού κοριτσιού μόλις 6 ετών από έναν 40χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι και ενώ ήταν εκεί ο μικρός του γιός!

Όλα έγιναν την Παρασκευή που μας πέρασε στο σπίτι του 40χρονου,σε οικισμό στο στρατόπεδο Καποτά,όταν το κοριτσάκι πήγε για να παίξει με τον μικρό γιο του δράστη.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:συνελήφθη, βραδινές ώρες της 29-1-2016, στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας γονέων ανήλικης, εντοπίσθηκε ο 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε προβεί, εντός της οικίας του, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom