Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοπυρπολήθηκε 47χρονη μητέρα δύο παιδιών στην Αλεξανδρούπολη


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από τον τραγικό τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της , 47χρονη γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών.

Η 47χρονη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε κατηγορηθεί για
για υπεξαίρεση χρημάτων, στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εργαζόταν, έφυγε από το σπίτι της στη Νέα Χιλή το απόγευμα του Σαββάτου και λίγο πιο πέρα, στην περιοχή γνωστή ως πεδίο βολής, έλουσε το κορμί της με οινόπνευμα και αυτοπυρπολήθηκε.

Η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και βέβαια του νοσοκομείου στο οποίο η 47χρονη γυναίκα εργαζόταν επί σειρά ετών έχει σοκαριστεί με την εξέλιξη αυτή καθώς δε μπορεί να πιστέψει πως εκείνη οδηγήθηκε στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα ήταν από τα επιφανή διοικητικά στελέχη του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και εργαζόταν ως επικεφαλής του τομέα των ταμείων και δεν είχε δώσει ουδέποτε λαβές για σχόλια αρνητικά ή ότι προβληματιζόταν για κάτι, λένε οι συνάδελφοι της.

Eίχε, μάλιστα, αφήσει σημείωμα στον σύζυγό της, ζητώντας του να προσέχει τα δύο της παιδιά και «να μην πιστέψει όσα της καταλογίζουν». Το σημείωμα βρέθηκε στο αυτοκίνητό της, στο σπίτι της.

Ο σύζυγός της ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από έρευνες η γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο πεδίο βολής.

http://thrakinet.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom